Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvin

category_12.jpg?time=1487767188

Forståelsen for Hvidvin

Modsat hvad man skulle tro, laves den hvide vin ikke nødvendigvis på grønne druer. Den afgørende forskel på hvidvine og rødvine er, om druernes skal (skind) er med i processen. Uden skallen/skindet er det hvidvin, der kommer ud af druekødet fra både grønne og blå vindruer.

Der er dog typer af hvidvin, hvor drueskallerne er med i (en del af) gæringsprocessen, og i de tilfælde er der udelukkende tale om grønne druer.

Hvidvine produceres i dag overalt i verden, hvor klimaet er til det, lige fra de traditionelle vinlande som Frankrig, Italien, Spanien,Tyskland og dens nabolande som Luxembourg og Østrig. og andre lande i Europa over til Afrika, Asien og de oversøiske i Syd- og Nordamerika, Australien og New Zealand.

En kold, tør hvidvin er et godt bud som aperitif inden måltidet. Tøre hvide vine ligger også lige for i forbindelse med skaldyr og fisk, ligesom hvidvin kan være oplagt til osten eller desserten – i sidstnævnte tilfælde søde hvide vine.

Også til fjerkræ kan hvidvin være velegnet afhængigt af tilbehøret. En tommelfingerregel siger: lys vin til lys sovs, men her, såvel som ved alle andre valg af vine, skal man først og fremmest følge sin egen smag. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hos Masawine finder du blandt andet franske, italienske, spanske og portugisiske hvidvine af egen import til ethvert måltid. Vi har og meditations vinene, bare til at nyde for sig.Hvidvinene er i forskellige prisklasser, men alle er af god kvalitet og smagt af os.
Vi ser frem til at handle med dig, og god fornøjelse med dit næste vinkøb.

Underkategorier

 • Italiensk hvidvin

  Italiensk rødvin er blevet så populær, at det nu er Danmarks mest solgte. Her finder man de kendte områder, Piemonte, Toscana, Veneto & Puglia. 
  De fleste af de store Italienske vine, kommer netop fra disse områder. Her taler vi om Barolo, Amarone, Chianti Classico, Brunello di Montalcino m.m. Og med over 1000 registrerede drue sorter, har  Italien meget at byde på.

  De internationale druesorter har også vundet et solidt fodfæste i Italien, og mange producenter laver store og flotte rødvine på f.eks. Merlot og Cabernet Sauvignon. Mange af disse vine kaldes i Toscana for " Supertoscanere".

  Italien består af 20 vinregioner, som alle har forskellige klimatiske forhold. Kilmaforhold, som byder på en stor bredde og variatiion indenfor rødvin. Lige fra de nordlige vinregioner som Veneto, Piemonte og Lombardiet til det solrige og tørre Sicilien i syd.
  De 20 vinregioner adskiller sig ikke kun rent klimatisk, men byder også på store geografiske forskelle i form af bjerge, de gudeskønne bakker i Toscana og Umbrien og den knastørre undergrund i Puglia og Manduria. For slet ikke at forglemme Sicilien, som nyder godt af den mineralske rigdom, som vulkanen Etna tilfører undergrunden.
  Det er disse forskellige faktorer, som bidrager til den store alsidighed i Italiens rødvinsproduktion. Det er nok også en af grundene til, at vinen rammer så bredt blandt folket.

 • Spansk hvidvin
  Spanien et stort vinland, som er kendt for sine fyldige, frugtige vine med afdæmpede jordtoner. Spansk Rødvin er i stor udvikling, og man kan generalt dele Spanien op i  3 klimaer. 
  I det nodvestlige hjørne, har vi det " Grønne Spanien ". Her har vinene, høj syre lidt syrlig frugt & mineralsk smag. Druer som er populær her, er Albarino & Mencia.
  Så har vi det nordlige Spanien, nok også med nogle af de mest kendte vinområder. Her finder du rødvin fra, Rioja, Ribera del Duero, Priorat m.m. I disse områder får du vine som har medium syre, stor moden frugt og mineralt duft og smag. Det er også i dette område, meget af det spanske cava bliver lavet. Hovendruerne i det nordlige er Tempranillo ( Rioja & Ribera del Duero), samt Garnacha, og hvidvinsdruen Verdejo.
  Til sidst har vi det sydlige Spanien, som har et generelt varmere klima. Her får du vine som har medium syre, og en duft samt smag af sødmefuld frugt. Det er også i det, sydlige syd Spanien. Helt bestemt Andalusien, vi finder Sherry og de søde vine.
 • Fransk hvidvin
  Frankrig har historisk set været vant til at sætte standarden for vindyrkning og kvalitet. Frankrig har et gunstigt klima, der hverken er for varmt eller for koldt – og det har franskmændende forstået at udnytte og perfektionere gennem de seneste 2.600 år. De har systematisk fundet frem til de områder af landet, der er bedst egnet til vindyrkning - det er de områder vi i dag kender og ser på etiketterne. Denne proces er mange af de oversøiske lande først lige gået i gang med. Fransk vin spænder over alle vintyper og smagsvarianter, fra de kraftige krydrede fuldmodne vine i Rhône og syd Frankrig, til de elegante silkebløde vine fra Bourgogne længere mod nord. Og så er der selvfølgelig Bordeaux, der i sig selv spænder over mange variationer og nuancer - for mange er det epicenteret for god vin.

  Facts om vinlandet Frankrig og fransk vin

  • Størrelse: Verdens største vinland (kvantum)
  • Areal: 680.000 km2, heraf min. 800.000 ha. med vin
  • Indbyggere: 64,5 mio.
  • Opeling: Ca. 13 overordnede områder
  • Bedste regioner: Bordeaux og Bourgogne
  • Primære druesorter: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Chardonnay
 • Portugisisk hvidvin
  Portugal ligger lidt gemt væk, nærmest presset ud i Atlanterhavet af den store og dominerende nabo, Spanien. Også i vinsammenhæng har landet levet en lidt hemmelig tilværelse. Egentlig forbinder de fleste vel landet med portvin, som nyder stor status overalt. Egentlig lidt synd, da produktionen af bordvine har gennemgået en mindre revolution de sidste 10 år. Overalt pibler det frem med små seriøse producenter, der laver gode vine. Især i den nordlige region, Douro, finder man viljefaste vine med styrke, pondus og karakter. Denne region er for Portugal, som hvad Bordeaux er for Frankrig. Store vine med gemmepotentiale. 
  Der laves også fremragende vine i syd bl. a. i Alentejo regionen, hvor man de sidste 10 år virkelig har arbejdet med kvaliteten.

  Om Monte Da Capela 
  Alentejo, Portugal 

  Monte da Capela ligger i Moura sub-region på den venstre bred af floden Guadiana, den varmeste region i Portugal.
  Den terroir er baseret på kalksten jord og i den unikke klima i Pias-regionen er i stand til at producere vine med koncentreret aroma og smag. I øjeblikket er Vingården helt besat af 50 ha af vinmarker.
  De vigtigste druesorter plantet er: 
  Røde druesorter - Aragonez, Trincadeira, Alfrocheiro, Alicante Bouschet og Touriga Nacional; 
  Hvide druesorter - Antão Vaz og Arinto.

  Legenden siger, at St. Luzia fandt nogle hyrder ved et oliventræ nær Pias, Serpa, og fortalte dem at bygge et kapel til hendes hellighed. Navnet Monte da Capela stammer fra denne kapel bygget i det 16. århundrede på deres jord  og til minde om skytshelgen der stadig er inspiration til festivaler i hele regionen. Traditionen med historien gentages i vinen. Monte da Capela var resultatet af den opfindsomhed, skarpsindighed og erfaring fra dennes partnere.
  Dette trak på det bedste af det Pias terroir og Alentejo druesorter for at skabe vine, der er enestående i koncentration af farve og aroma.

 • Østrigsk hvidvin
 • Chilensk hvidvin

  Chile er meget mere end billige og modne vine, det er også landet hvor mange europæiske vinmagere har bidraget med konsultation, til at skabe vine i mere europæisk balance.

  Chile ligger på nordsiden af Andesbjergne, men løber ellers parrallelt med Argentina. Landet er mere end 4.600 km. langt, mens selve vindyrkningsområdet er kun 1.200 km. Vinområderne længst mod nord er reelt for varme til at der kan produceres kvalitetsvin, mens de central dale, gerne oppe i højden, har et markant køligere klima. Chiles højeste vinmarker ligger 800 moh., mens de Argentinske ligger op til 2.000 moh. - til gengæld er klimaet i Argentina generelt varmere.

 • Amerikansk hvidvin

  Med få undtagelser producerer alle stater i USA vin, Californien står dog for 95% af produktionen, mens Washington og New York står for 4%, hvilket ikke efterlader meget til resten. Klimaet i Californien er køligt og kan derfor ikke sammenlignes med de andre oversøiske lande.

  Der laves vin på Franske druesorter, Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay, men også Amerikanernes egen darling, Zinfandel. For få år siden blev det dog bevist, at Zinfandel deler DNA med Primitivo fra Italien, selvom ingen af landene officielt vil anerkende slægtskabet.

  Staten Californien strækker sig over næsten 1.000 km. og svarer arealmæssigt til 3/4 af Frankrig! 95% af amerikansk vinproduktion foregår i Californien. En produktion der alene i Californien er større end den samlede Australske vinproduktion. Alligevel er vine fra Californien og Amerika et sjældnere syn på vinhylden, end vine fra fx Australien.

  Indtil slutningen af 1980'erne, var de dominerende druesorter dem der kendes fra Bordeaux, med Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon som de vægtigste. Da vine fra den Nye Verden desuden primært er varietal-vine, dvs. vine udelukkende lavet på en enkelt druesort, begyndte det efterhånden at kede forbrugeren og vinsalget faldt. Nye fragmenter udsprang, deraf de berygtede Rhône Rangers og Cal-Ital, der henholdsvis lavede vin på druesorter fra Rhône og Italien. Pludselig blev vin på Syrah, Viognier, Sangiovese og Pinot Grigio at finde på vinhylden.

  I dag er flere og flere producenter begyndt at lave vin efter Europæisk forbillede. Det er kølig og kompleks vin, i modsætning til den typiske stil fra den Nye Verden, der er frugtdrevet. Det stabile og varme klima garanterer, at druerne altid kan modnes, men også overmodnes. Det bringer frugtenfrem og den mineralske stil tilbage. Dernæst giver det en naturlig høj alkoholstyrke, der typisk ligger over 13,5%. Ydermere er malolaktisk gæring og brugen af fadlagringmeget udbredt, hvorfor en Chardonnay altid vil være stilmæssigt langt fra en fransk Chablis.

  Klimaet i Californien er mangfoldigt. Der er således sbåde bjerge, tågede kystlinjer, brændende ørkenområder og frugtbare dale. Vinenes stil afhænger derfor også af, i hvilket klima vinmarkerne er anlagt. Generelt hersker der et middelhavsklima, men der er også områder med kontinentalklima.Der er fem overordnede vinregioner, hvoraf de tre ligger ud mod kysten, for at nyde godt af havets afkølende egenskab. De to bedste regioner er North Coast og Central Coast. Under North Coast finder vi to af de mest kendte vinregioner for amerikansk vin, nemlig Napa og Sonoma.
 • Australsk hvidvin

  Vindyrkning i Australien er et relativt nyt fænomen i forhold til Europa. De første vinplanter kan spores til 1791, men vi skal helt frem til 1950'erne for at finde australsk kvalitetsvin som vi kender den i dag. I Australien produceres alle vintyper på en bred palette af druesorter. Der dyrkes vin lige fra aromatisk tør hvidvin til sherrylignedne hedvin. Den mest udbredte drue er Shiraz. Den står for en fjerdedel af alle de australske vinstokke.

  Grundet det varme klima, er mangel på sol aldrig et problem. Faktisk er klimaet så stabilt, at de australske vine ligner hinanden så meget fra år til år, at de fleste producenter bevidst ændrer en lille smule på druesamsætningen, så forbrugeren ikke drikker den samme vin hvert år. Der benyttes kommercielt omkring 130 druesorter i Australien. 
  Der benyttes ofte en særlig Blanding i Australien, kaldet GSM. Den består af Grenache, Shiraz og Mourvedrè. Det er en blanding der oprindeligt er kendt fra Sydrhône. 

 • New Zealandsk hvidvin

  De New Zealandske vinmarker nyder godt af et maritimt klima, der gør somrene køligere og vintrene mildere, end hvad man ellers forventer på disse breddegrader. Mindst lige så vigtigt er det, at nætterne om sommeren er kølige, selv på varme sommerdage. Temperaturen svinger derfor meget fra dag til nat, hvilket er essentielt for at bevare frugten og syren i druerne. Tilsammen skaber det fuldmodne druer, der stadig er rig på frugt og syre, altså et klima, der i store træk mere minder om det vi finder i Europa, end det vi finder i Australien.

  De absolut største sorter er Sauvignon Blanc, for det hvide, og Pinot Noir for de røde. Det er også de to vine de fleste forbinder med New Zealand. De to tilsammen står for omkring 60% af all vin. Mere overraskende er det, at Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer og Sémilion også er at finde på top 10 listen over mest plantede druesorter. Rødevinen laves typisk på en blanding af Cabernet Sauvignon og Merlot eller på Pinot Noir. I Hawkes Bay, som er hjemsted for de bedste rødvine, er der begyndt at dukke vine på Syrah, Tempanillo og Sangiovese op. Men det er stadig Bordeux-sorterne der definerer New Zealandsk rødvin. Stilen er frugtdreven med behersket brug af egefad. Vinene skal drikkes unge. 

  På hvidvinsfronten er det Sauvignon Blanc og Chardonnayder suverænt dominerer, men der laves hvidvin på en bred vifte af sorter. Chardonnay hersker mod nord og Sauvignon Blanc mod syd. Stilen for Chadonnay afhænger mere af producenten end af regionen.

 • Israelsk hvidvin

  Der er 2.500 hektar vinmarker i Israel. De giver i udbytte 35.000 tons vindruer - som fører til 140.000 hektoliter vin - på 33 millioner flasker.

  Når vi taler om israelsk vinproduktion, drejer det sig dels om vinmarker, der er anlagt de seneste 100 år i områder omkring Jerusalem, dels vinmarker anlagt de seneste 25 år i Golanhøjderne og endelig mindre producenter, der indenfor de seneste år har anlagt vinmarker.

  Da jøderne i slutningen af 1800-tallet vendte tilbage til Israel, tog de interessen for vinproduktion med sig fra Europa. Den helt store betydning for den israelske vinproduktionen fik baron Edmond de Rothschild, der købte to vingårde omkring Jaffa og Tel Aviv. 

  Rothschild bragte dels mange penge med, dels fra Château Lafite Rothschild ekspertise og vinstokke, således at en mængde kooperativer i landsbyerne også gik i gang med produktionen. 

  Derfor var israelsk vin primært præget af fransk vinproduktion. I 1957 blev baronens vingårde solgt til Carmel (Société Cooperative Vigneronne des Grandes Caves), der i flere årtier havde monopol på vinproduktion og eksport. I dag står Carmel stadig for 60% af vinproduktionen.

  Carmel har ofte været kritiseret for at satse på kvantiteten i stedet for kvaliteten, og netop dette firma repræsenterede de ovenfor nævnte vine. Men i dag har de fuldstændig vendt skuden. Kæmpe investeringer i teknologisk udstyr har betydet, at de nu kan producere kvalitetsvine på niveau med New World. De har også udvidet druesortimentet med italienske druer.

  Det næste spring frem for israelsk vinproduktion var for godt 25 år siden, da man inddrog Golanhøjderne til vinavl. De lå højt og der var vulkansk jord. Nu kunne også produktion af hvide vine blive af høj kvalitet.

  Israel opdeles i fem vinområder:
  Galilæa, Shomron, Shimshon, Judæa og Negev.

  Og underopdeles således:
  Galilæa: Golan, Øvre Galilæa, Nedre Galilæa og Tabor
  Shomron: Carmel og Sharon
  Shimshon: Dan, Adulam og Latroun
  Judæa: Beth-El, Jerusalem, Bethlehem og Hebron
  Negev: Arad.

  Såfremt et område fremgår af etiketten, skal mindst 85 procent af druerne være dyrket i området.
  Såfremt en drue fremgår af etiketten, skal mindst 85 procent af druerne være af typen. 

 • Mexicansk hvidvin
  Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i hele 300 år mellem 1521-1821.

  Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja California, i forlængelse af det amerikanske Californien. Baja California, som området retmæssigt hedder, står for ca. 80 - 90 % af vinproduktionen i Mexico.

  Mexico er ikke en stor nation af vindrikkere. Der bliver kun drukket 1,5 ltr. vin om året (Danmark / 12 ltr. om året (2012)). 
  Tilgengæld er Mexico verdens mest Coca Cola-drikkende nation med 225 liter pr. person om året!!! Mon den statistik hænger sammen med, at nationen samtidig er i en kedelig Top10 over de mest overvægtige folkefærd i verden? Landet har været udsat for, hvad man i disse statistikker kalder; ”Coca Colonization”.
Viser 1 - 39 af 39
 • Vis her
  72,00 kr v/6 stk
  120,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Man fornemmer den unge frugt i glasset, hvor aromaen vælter op med nuancer af litchi, banan, vanilje, selleri og hvid peber.

  72,00 kr v/6 stk
  120,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Lavet på 100% Chardonnay i  l'Ardèche, et område rigt på kalksten, som vi kender fra Bourgogne lidt længere nordpå. Ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster. Smagen er elegant og med klassiske Chardonnay-nuancer som æble, melon og fersken.Vinen er oplagt til f.eks. aperitif, charcuteri og fisk.   Vinen er ratet som "BEST BUY" tre...

  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  119,00 kr v/6 stk
  160,00 kr v/1 stk

  Elegant og frisk aroma med nuancer af melon, citrus, blomster og kalksten. Smagen er kølig og frisk med en fornem renhed, dybde og fin frugtsyre, der gør vinen yderst saftig. Flot match til f.eks. fisk/skaldyr, lyst kød eller blot til hygge på terrassen. 4 stjerner - Ekstra Bladet

  119,00 kr v/6 stk
  160,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Hvid AppasimentoDenne Gran Maestro Bianco er en spændende blend af 80% Chardonnay og 20% Fiano. Farven er flot gylden med intense dufte af fersken, mango og passionsfrugt efterfulgt af skønne hvide blomster. Smagen er fyldig og blød med solmodne eksotiske frugter.Passer godt : fed fisk, lagrede oste eller grillede grøntsager.Serveres ved 9-10 grader.

  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  249,00 kr 299,00 kr

  Gylden strågul med grønne toner. Der er kaskader af tropiske frugter og citrus i duften. Lokkende sødmefulde krydderier, cashewnødder og vaniljetoner fra fadene giver sammen med den meget bløde mundfornemmelse en rund og cremet vin, der sagtens klarer det lyse kød (kylling, gris) samt skaldyr, fiskesuppe eller kraftige pastaretter.

  249,00 kr 299,00 kr
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Lysegul med lidt grønne nuancer i glasset. Delikat duft af fersken, nektariner, nødder, citrus og sommerblomster. God styrke i smagen, hvor den rene frugt bakkes flot op af noterne fra fadene. Smagen er tør men med en skøn blød og cremet eftersmag. Bør serveres ved 16° - 18°C

  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  56,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Super hvidvin fra Bodega Iniesta i SpanienVinen er lavet på  Sauvignon Blanc & Verdejo, lys strågul i farven. Dejlig smag af grapefrugt, tropiske frugter. Lang eftersmag med en skøn citrus kant.Passer godt til hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.Nydes afkølet 6-8 grader. Vinavisen

  56,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  79,00 kr v/6 stk
  89,00 kr v/1 stk

  ØkologiskKvaliteten af denne kommer fra priviligerede vinmarker, hvor der er dyket traditionelt med respekt for naturen.Druerne til denne vin er Chardonnay & Sauvignon Blanc. Vinen har en dejlig frisk smag, med en god afrundet kant. Perfekt vin til aperitif, et glas på terrassen og til hygge med lidt snacks. En super vin til alle fiskeretter og let...

  79,00 kr v/6 stk
  89,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Det er en flot hvidvin med klar, lys farve, frugtig duft af citrusfrugter, lime, fersken og æbler, frisk og fyldig smag af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til fisk og fjerkræ samt diverse salater.

  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Fremragende DessertvinDet er en yderst delikat, let perlende, dessertvin med utrolig flot farve, frisk duft af bl.a. lime, citrusfrugter og blomster, sød og fyldig smag af tropiske frugter samt en behagelig og vedvarende eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til de fleste desserter – f.eks. ricotta, ostekage og crème brûlée.

  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  129,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Det er en elegant hvidvin med flot lys farve, delikat duft af modne pærer, friske æbler og tropiske frugter, fyldig og frisksmag af modne frugter og ristede nødder med et strejf af egetræ og vanilje samt en fyldig og behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, suppe og salater.Vinen har i årgang 2012 fået: • Guld ved...

  129,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk

  Det er en utrolig flot hvidvin med klar, gylden farve, fremragende smag af citrus, kiwi og saftige tropiske frugtermed noter af figner samt en blid og behagelig eftersmag.Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet som aperitif, til fiskeretter og lyst kød.Vejl. Pris. 99,00

  75,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  119,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Super Dejlig Vin På Vermentino.Vejl. Pris. 159,00

  119,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  99,00 kr v/3 stk
  109,00 kr v/1 stk

  100 % Viognier4,0 På VivinoDet er en vin med en flot gylden farve, en lækker bouquet af frisk frugt, og smag af æble, citrus samt lidt fersken, en finale af bløde taninner, samt en lækker afrundet tørhed, som går op i en højere enhed. Dette er virkelig en vin der er værd at prøve.Vejl. Pris 149,00

  99,00 kr v/3 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Denne hvidvin er lavet af Trebbiano og Grechetto og lagres i stål. Smagen er øjeblikkelig og fuld i munden. Duften er af hvide frugter og blomster. Denne vin er perfekt som forfriskning på en varm sommerdag eller som aperitif.Passer godt til hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.Nydes afkølet 10-12 grader. VinavisenVejl. Pris. 109,00

  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Frisk & fyldig hvidvinLavet på druerne Arinto, Antão Vaz e Verdelho. Smagen er frisk, med en frugtagtig næse, glat i munden, let syrlig med krop og harmoni.Vinen vil gå godt til fisk, skaldyr og lyse kødretter.

  69,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  49,00 kr v/6 stk
  59,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Lavet på Macabeo 95% og 5% Muscat. Indbydende duft af citrus sammen med grønne æbler og pærer. I smagen er vinen frisk, sprød og med en herlig lang mineralsk eftersmag. Bør nydes indenfor 3-4 år fra høståret og er et flot match til lyst kød, fisk og lækre salater.Vejl. Pris. 99.00

  49,00 kr v/6 stk
  59,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Gul og med et gyldent strejf. Tæt pakket næse af lemon, ananas, vanilje og lidt mineralske toner. Skøn fed og cremet i munden, hvor der sluttes herligt af med lidt moden eksotisk frugt og smørtoner.Server vinen ved 7-8°C til pastaretter med fisk eller rejser. Vinen har så meget pondus, at den sagtens kan bære en krydret kyllinge- eller svineret.Vejl. Pris...

  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vidunderlig klar og lys gylden farve med en behagelig tropisk aroma af citrus frugter. En velafbalanceret vin med en blød, fyldig og vedvarende eftersmag. Perfekt til fisk, lyst kød, salater og supper eller bare til at nyde.Det anbefales at den serveres ved 10° - 12° C.Vejl. Pris 89,00

  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  175,00 kr v/1 stk

  Super hvidvin fra GardasøenLavet på 100% Trebbiano druer.Elegant hvidvin, med en duft af fersken & citrus frugt. Smagen er frisk, rund med en fersken afslutning.Passer godt til: Perfekt som aperitif, fiskeforretter m.m., supper, appetitvækkere og hvidt kød.

  139,00 kr v/6 stk
  175,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Nattergalens HvidvinLavet på Garganega, Chardonnay og Tai Druer.Super dejligt glas hvidvin, med en halmgul farve. Duften er intens og elegant, med hvide blomster. Smagen er frisk , rund og en smag af hvid frugt.Perfekt som aperitif, fiske forretter, supper, appetitvækkere og hvidt kød. i Vinavisen

  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  85,00 kr v/6 stk
  115,00 kr v/1 stk

  Skøn Hvidvin På Macabeo druen.Vinen er lysegul i farven med en grøn kant. Dejlig smag af tropiske frugter, pærer, bananer og blomster blade. Den er frisk og vedholden i smagen, med god struktur og en behagelig fyldighed.Passer godt til oste, foiegras samt fisk og skaldyr.Nydes afkølet 6-8 grader. Vinavisen

  85,00 kr v/6 stk
  115,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  70,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Sauvignon Blanc og Semillon vinificeret i ståltanke for at bevare druernes karakteristiske friskhed.  Klassisk aroma med nuancer af bl.a. stikkelsbær, hyldeblomst og nyslået græs. Smagen følger godt op med fin friskhed, grønne nuancer og en fin frugtsyre, der gør vinen dejlig saftig. Et super match til f.eks. salater, lyst kød og fisk/skaldyr.

  60,00 kr v/6 stk
  70,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Dejlig Hvidvin På Sauvignon Blanc & VerdejoVinen er lavet på  Sauvignon Blanc & Verdejo, lys strågul i farven. Dejlig smag af grapefrugt, tropiske frugter. Lang eftersmag med en skøn citrus kant.Passer godt til hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.Nydes afkølet 6-8 grader.

  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Lavet på 70% Viura og 30 % hvid Grenache.Passer godt til skaldyr, forretter samt diverse fiskeretter.

  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  "Den Hvide Amarone "Her anvendes samme metode som til Amarone, derfor  ”Den hvide Amarone”.Det er en elegant hvidvin med intens gul-gylden farve, delikat duft af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samten lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske hvidvin er velegnet til smagfulde pasta- og fiskeretter, milde ogmellemlagrede oste.4,0 På...

  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  175,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk

  Vinen er produceret af 100% Chardonnay-druer.Det er en harmonisk og frisk hvidvin med flot farve, delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime, cremet og fyldig, men samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.Særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter.

  175,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Lavet på Chardonay med aromaer af citrus, pære, ananas, lidt ristet brød og en snert af egetræ. På tungen bidrager vinen med fylde samt smag af halm og yoghurt smukt underbygget af den livlig syre, som giver et supplement af friskhed, finesse og en uvindelig lyst til en tår til.Velegnet til fiskeforretter, pasta, stegt laks, kylling, svampe og rodfrugter....

  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vinen er lavet på Xarel·lo og Chardonnay, og da den kun har ligget på ståltanke, er det en dejlig frisk og sprød hvidvin fra Spaniens ældste øko-vinhus. Spændstighed og krydrede toner af abrikoser fra Xarel-lo druen og blødhed fra Chardonnay. Perfekt vin til f.eks. forårs- og sommerfester eller friske salater, hvid fisk og hygge.

  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  En duft af citrus og limeblade med et lille touch af grape og appelsinskal. Sprød og dejlig smag med alle de klassiske Riesling-dyder, der gør vinen til en ren nydelse. Eftersmagen er medium tør.Passer godt til lysere kødretter af kylling, kalkun og gris, eller til carpaccio, røget fisk, skaldyr, paté, grøntsagsretter, salater med fisk, kylling el. skaldyr.

  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  79,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Denne hvidvin er lavet af Trebbiano og Grechetto og lagres i stål. Smagen er øjeblikkelig og fuld i munden. Duften er af hvide frugter og blomster. Denne vin er perfekt som forfriskning på en varm sommerdag eller som aperitif.Passer godt til hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.Nydes afkølet 10-12 grader.

  79,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  258,00 kr v/1 stk

  Denne vin er klar citrusgul vin med et grønligt skær og duft af hvide blomster, havtorn, gule æbler og friske mandler. På tungen er den frisk med tilføjelsen af et grønligt myntet præg, en rank syre og mineralsk, livlig eftersmag. Deenn er oplagt vin til rejer, mindre skaldyr og en fiskeplatte på havnen! Hertil anbefaler vi servering ved 7-9 grader inden...

  189,00 kr v/6 stk
  258,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Super Hvidvin fra RhonedalenLavet på 40% Grenache Blanc, 20% Clairette, 20% Marsanne, 20% Roussanne.Strålende gul farve med små grønne farver. God intens hvidvin, noter af blomster og hvide ferskner, med en frisk afslutning. Passer godt til : Aperitiffer, fisk-terrine, hvidt kød, og laks.Serveres ved: 12 ° - 13 ° C.

  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk

  Dejlig Hvidvin Fra RhoneLavet på 50% Grenache Blanc, 20% Roussanne, Clairette / Bourboulenc. Brillant lysegul farve. Den første næse er blomstret og derefter vises noterne af hvide kødfrugter (fersken). Frisk med en dominans af blomsternoter.Passer godt til: Grøn salat med varm gedeost, tapas, fjerkræ, grillet fisk og kylling.

  95,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  295,00 kr

  Du køber det antal billeter du skal bruge gennem webshoppen, og du bruger kvitteringen som billet.

  295,00 kr
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Fremragende Sauvignon Blanc.I farven citronstrå gul med grøn farvetone. Aromatiske noter af citron, grønne æbler og frisk basilikum. Smagen er kompleks, koncentreret og velfokuseret. Noter af citronskal, stenfrugt, urter, blomster fylder munden, mens en blød kridtagtig, mineralsk tekstur samler helheden og fuldender eftersmagen.Passer godt til: Aperitif,...

  99,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  109,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Hvidvin fra Washington StateLavet på Chardoannay & Riesling.Det er en elegant hvidvin med flot klar farve, frisk duft af hvide stenfrugter og citrus med noter af blomster. Lækker smag af friske æbler, pærer og meloner med et strejf af citronskal, frisk syreindhold samt en lang og behagelig eftersmag. Passer godt til: forretter med laks, pasta og kødretter.

  109,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  145,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk

  Chardonnay fra Clolumbia ValleyDet er en elegant hvidvin med flot klar farve, frisk duft af æbler, pærer og melon med et strejf af karamel og krydderier. Elegant frugtsmag med noter af smør og vanilje samt en saftig og behagelig eftersmag. Passer godt til Laks, ceasar salat, og fyldige retter.

  145,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk
  På lager
Viser 1 - 39 af 39