Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Pietro Zardini Rosignol Bianco Forstør

Pietro Zardini Rosignol Bianco 2017

Ny

Nattergalens Hvidvin
Lavet på Garganega, Chardonnay og Tai Druer.
Super dejligt glas hvidvin, med en halmgul farve. Duften er intens og elegant, med hvide blomster. Smagen er frisk , rund og en smag af hvid frugt.
Perfekt som aperitif, fiske forretter, supper, appetitvækkere og hvidt kød.

stjerne5.gif i Vinavisen

4stjerner_eb.png

Flere detaljer

36 Varer

129,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 40,00 kr Op til 240,00 kr

Yderligere information

Dette er en vin, der er fremstillet som en gestus til sin far Leone. Leone var operasanger i Arena'en i Verona. De blev kaldt for nattergale. Derfor hedder denne vin Rosignol - som betyder nattergal. 

stjerne5.gif Vinavisen ( uge 52 2017)
Vurderet til prisen 89 kr., pris ved 6 flasker, 

"En hvidvin til den søde side med dejlig druefrugt, noter af fersken og ananas og et strejf af honning. Frisk syre i fin balance med sødmen. En lækker terrassevin ... når den tid kommer."


4stjerner_eb.png
Vurderet til prisen 89 kr. Pr. fl. v/ 6 flasker. ( uge 4 2018)
Vin på primært garganega og chardonnay. En fyldig og frugtig vin med fersken, abrikos og limefrugt i smagen. Pænt balanceret med en krydret afslutning. 88/100  Point.



Info

Produktionsområde: Morainiske bakker, vest for Verona.
Jord: Morainisk bjergskråning.
Druesorter: Garganega, Chardonnay og Tai.
Alkohol: 12,5% vol.
Farve: Halmgul farve med grønne højdepunkter.
Bouquet: Intens og elegant næse udviser notater af hvide blomster og moden hvid frugt.
Smag: frisk, rund og elegant.
Høst: Manuel høst efter et stramt valg af bedste druer.
Vinproduktion: hudkontakt, blødpressning og fermentering på kontrolleret lav temperatur.
Lagring: Udelukkende i ståltanke i 2-3 måneder.
Forbrug: Forbruges ung indenfor 2 år ca. 14 grader.
Passer godt til: Perfekt som aperitif, fiske forretter, supper, appetitvækkere og hvidt kød.

Om Pietro Zardini
Pietro Zardini Winery er resultatet af en løbende udvikling med dybe rødder i Valpolicella. Pietro Zardini er en dygtig vinmager, som hjælper til med fremstilling af vin hos flere andre huse.
Dens oprindelse dateres tilbage til begyndelsen af ​​det 17. århundrede af min tipoldefar Leonardo Zardini, grundlægger af familien, en vinproducent i hjertet af Valpolicella Classico blev født. 
Efter Leonardo overtog min oldefar Giacinto, sig af vingården. Giacinto døde af lungebetændelse, fordi han ønskede at gå ud for at beskære vinstokke i sneen. 
Min farfar Pietro som var en stærk og ydmyg mand, med hans okser. De var berømte i hele Valpolicella på grund af deres styrke og skønhed. Derefter kom min far Leone og endelig mig, Pietro Zardini.
Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord.
En række livs begivenheder gennem generationer og hårdt arbejde på markerne førte den lille familiedrevne gård til dagens moderne vingård.
Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord som jeg.

I løbet af tiden gav denne rejse mig et væld af vinkultur og tradition og evnen til at skabe noget særligt og anderledes. Min viden og min vin kommer fra denne udvikling: en ophobning af duftstoffer, nye og gamle smage, tager os tilbage i tiden og ind i fremtiden ... det er den tradition du kan smage i dag, vinen er lavet med kærlighed og lidenskab.