Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

  • Bodega Valenciso
    Om Bodega Valenciso

    VALENCISO er det elegante udtryk for Tempranillo fra Rioja Alta.

    2009 Reserva fra Valenciso er en klassisk Rioja produceret med druer fra Rioja Alta i jagten på den klassiske profil kombinerer friskhed, elegance og kraft. 2009 var en varm og sund høst,Druerne plukkes tidligere for at holde friskheden. Der er nogle noter af læder, lakrids og fyldepen blæk, over en kerne af moden bær frugt, med nogle krydrede noter fra eg og en svag dyr karakter. Ganen er medium fyldig med nogle støvede, lidt rustikke tanniner og en tør finish. 99.000 flasker produceret.
    Druer bliver indkøbt fra 22 Vinmarker, alle af dem ikke større end 3 ha. Omhyggeligt kontrolleret håndtering under Bæredygtig Vindyrkning praksis tillader at have udbytter af 5.120 kg per hektar. Udelukkende Tempranillo fra Rioja Alta. 100% Håndplukket, høsten startede 30. september, en tidlig høst med henblik på at bevare surhedsgradens niveau i druerne.
    Druer bliver af stilket, og gærer i beton tanke. Dette materiale reducerer ekstraktion og tillader en bedre vin  stabilitet. Efter 17 måneder i medium toasted, franske egetræsfade. Får vinen lov til at hvile i beton tankene igen i 1 år for at falde til ro.

    Se mere på:
    https://www.valenciso.com
  • Bodega Iniesta

    Om Bodega Iniesta
    Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO. Bodega Iniesta blev skabt i 1990'erne, da José Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år og på grund af de opnåede resultater, fortsatte han sit arbejde i vinavl ved at plante forskellige sorter og øge vindyrkning område til de nuværende 120 ha. Bodega Iniesta er ansvarlig for hele processen fra vinmarkerne til kommercialiseringen af ​​vine. I begyndelsen af ​​2000'erne, begyndte en idé  at tage form til at bygge sin egen vinkælder for at producere sine egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm blev en realitet i 2010, hvor opførelsen af ​​vinkælderen var fuldstændig.Samme år blev de første vine produceret.Deres vin erfaring går tilbage til 1970'erne. Der er i øjeblikket over 120 ha vinstokke af sorterne: Macabeo, Bobal, Graciano, etc., og internationale sorter: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc m.m. Vinkælderen er udstyret med den nyeste teknologi til vinproduktion. Alt dette styres af en fremragende tekniske team af ønologers anerkendt prestige, og kombineret med familiens entusiasme og indsats der resulterer i sit sortiment af top kvalitets  røde og hvide vine.

    Se mere på:
    https://www.bodegainiesta.es

  • Monte Da Capela

    Om Monte Da Capela 
    Alentejo, Portugal 

    Monte da Capela ligger i Moura sub-region på den venstre bred af floden Guadiana, den varmeste region i Portugal.
    Den terroir er baseret på kalksten jord og i den unikke klima i Pias-regionen er i stand til at producere vine med koncentreret aroma og smag. I øjeblikket er Vingården helt besat af 50 ha af vinmarker.
    De vigtigste druesorter plantet er: 
    Røde druesorter - Aragonez, Trincadeira, Alfrocheiro, Alicante Bouschet og Touriga Nacional; 
    Hvide druesorter - Antão Vaz og Arinto.

    Legenden siger, at St. Luzia fandt nogle hyrder ved et oliventræ nær Pias, Serpa, og fortalte dem at bygge et kapel til hendes hellighed. Navnet Monte da Capela stammer fra denne kapel bygget i det 16. århundrede på deres jord  og til minde om skytshelgen der stadig er inspiration til festivaler i hele regionen. Traditionen med historien gentages i vinen. Monte da Capela var resultatet af den opfindsomhed, skarpsindighed og erfaring fra dennes partnere.
    Dette trak på det bedste af det Pias terroir og Alentejo druesorter for at skabe vine, der er enestående i koncentration af farve og aroma.

  • IL Palazzo
    Om IL Palazzo.
    Banelli familien har ejet denne storslåede middelalderlige ejendom i Toscana, nær den gamle landsby Antria, Arezzo, i tre generationer. Vinmarker og olivenlunde omkranser denne smukke 105 hektar ejendom, hvor Banelli familien fusionerer traditionelle landbrugsmetoder med de nyeste vinfremstillings teknikker til at producere nogle af de mest markante vine i regionen.

    Jordbunden sammensætning spiller også en vigtig rolle i kvaliteten af ​​vinen, hos Il Palazzo har det en heterogen struktur, gode kombinationer med ler, sand, kalk, det typiske Chianti sten Galestro. Vinmarkerne er placeret i en højde af omkring 300 meter over havets overflade. Dyrkningsteknikken gør det muligt at realisere druernes kvalitet for DOCG Chianti og IGT (typisk geografisk Identification). Druernes høst starter omkring d. 20 September og fortsætter, indtil først i Oktober. 
    Stemningen hele vejen rundt om Il Palazzo minder i beskedenhed om livet på landet i fortiden, kælderen,  hjertet af Banelli ’s ejendom, opfylder de mest moderne teknologiske behov og den højeste kvalitet i forskningen. De vine, der produceres er ved hjælp af vinemakers i virksomheden og  støttes af et team af eksterne konsulenter. De vinfremstillings metoder er samvittighedsfulde og uddybet, som kræves for en historisk ejendom, hvilket gør sin lidenskab en reel profession, samt en kunst. Faktisk, efter yderst forsigtige og samvittighedsfulde, fuldstændig manuelt, pleje af vinmarkerne, druerne undergår en ”én efter én” manuelt valg, når de ankommer i kælderen for at få kvaliteten af ​​druerne.

    Familien driver også ferielejligheder, hvor det er muligt at tilbringe sin ferie.

    Se mere på:
    http://www.tenutailpalazzo.it
  • Pietro Zardini
    Om Pietro Zardini
    Pietro Zardini Winery er resultatet af en løbende udvikling med dybe rødder i Valpolicella. Pietro Zardini er en dygtig vinmager, som hjælper til med fremstilling af vin hos flere andre huse.
    Dens oprindelse dateres tilbage til begyndelsen af ​​det 17. århundrede af min tipoldefar Leonardo Zardini, grundlægger af familien, en vinproducent i hjertet af Valpolicella Classico blev født. 
    Efter Leonardo overtog min oldefar Giacinto, sig af vingården. Giacinto døde af lungebetændelse, fordi han ønskede at gå ud for at beskære vinstokke i sneen. 
    Min farfar Pietro som var en stærk og ydmyg mand, med hans okser. De var berømte i hele Valpolicella på grund af deres styrke og skønhed. Derefter kom min far Leone og endelig mig, Pietro Zardini.
    Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord.
    En række livs begivenheder gennem generationer og hårdt arbejde på markerne førte den lille familiedrevne gård til dagens moderne vingård.
    Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord som jeg.

    I løbet af tiden gav denne rejse mig et væld af vinkultur og tradition og evnen til at skabe noget særligt og anderledes. Min viden og min vin kommer fra denne udvikling: en ophobning af duftstoffer, nye og gamle smage, tager os tilbage i tiden og ind i fremtiden ... det er den tradition du kan smage i dag, vinen er lavet med kærlighed og lidenskab.
  • Villa Spinosa
    Om Villa Spinosa
    Mod slutningen af ​​1700'erne startede ingeniør Giacomo Guglielmi opførelsen af ​​gårdene i Jago, der omgiver ejendomscentret, som sandsynligvis stammer fra begyndelsen af ​​1700'erne. Efter gårdene begyndte opførelsen af ​​Villaen og den italienske have. Den italienske have eksisterer stadig i dag og giver en perfekt indramning til den storslåede villa. Bondegårdene, der ligger bag villaen, er perfekte eksempler på landskabsbygning i Valpolicella, og blev bygget ved hjælp af lokal tuff sten.  I det 18. århundrede blev vinmarkerne i Valpolicella forvaltet ved at dele dyrkningsopgaver. På det tidspunkt var druer kun en af ​​de mange afgrøder, der blev dyrket på gårdene i området, som også producerede frugt og markafgrøder samt opdræt af husdyr. 
    I anden halvdel af 1900'erne erstattede freehold-aftalerne de dele, der blev dyrket, og vinproduktionen blev stadig vigtigere, indtil den blev den dominerende vare og symbolet for Valpolicella.  
    Da vinkrisen i 1980'erne var forbi, blev Valpolicella og dens vine, især Amarone, synonymt med hele verden med kvalitetsvin. I den periode producerede mange små og mellemstore bedrifter, der indtil da producerede druer til at sælge til vinproducerende virksomheder, begyndte at producere deres egne kvalitetsvine og bygge sig selv et ry for sådanne. Villa Spinosa var en af ​​de vingårde der blev skabt i denne periode. Væsentlig omstrukturering af bondehuse og vinmarker gjorde den til en højkvalitets drueavler og vinproducent.   Ved at omdanne de udhuse, der oprindeligt blev bygget til landbrugsaktiviteter, har man omdannet sine historiske udhuse til rum, der huser de forskellige produktionsfaser af Valpolicella-vine. Disse omfatter områder til tørring af druerne til Amarone og Recioto, ogrum til opbevaring af fade af modning af vine.   
    Renoveringen af ​​boligkvartererne, der oprindeligt blev beboet af landbrugsarbejdere, betyder, at Villa Spinosa i dag kan tilbyde indkvartering med selvforplejning til dem, der søger agro-turismeoplevelsen.
    Vinmark ekspansion fortsætter også med arbejde på grundlaget for marker, der gør det muligt at plante nye og effektive vinmarker.  
    Denne lange og hårde omstilling fra gård til prestigefyldt vinproducent har givet Villa Spinosa mulighed for at blive en moderne og effektiv vingård i Valpolicella Classico-regionen, der er anerkendt for sin høje kvalitet af vinproduktionen.

    Se mere på:
    https://www.villaspinosa.com
  • Cave de Cairanne

    Om Cave de Cairanne
    Cave de Cairanne er et kooperativ i den lille landsby Cairanne i Cru Cairanne, Rhône, Frankrig. (3 x Cairanne!)
    Kooperativet blev grundlagt i 1929 af 3 pionerer i regionen, som også delvis var bag AOC-appellationen på Rhône-vinene.
    Cave de Cairanne er drevet af 12 vinproducenter, der producerer 85% af det volumen, vi flasker. Hver vinbonde arbejder på markerne fra deres forfædre - de kender deres vinstokke og håndværk af hjertet, og der ønskes løbende at producere højkvalitets håndværksvine på deres egenskaber, der afspejler jordens og familiens natur i hver lille ejendom.
    Kooperativet er vores styrke: Sammen forener vi vores talenter og «terroirs» som et fodboldhold, og alt fungerer efter instruktioner fra den meget talentfulde Denis Crespo, vores kælder og winemaster.
    Alene ville ingen nå eksportmarkederne på grund af et for lille tilbud, mangel på tid, knowhow i forretningsmekanismer: Sammen tilbyder vi et komplet udvalg af vine fra Rhône, der ledsages af administrationens og eksportserviceens knowhow.

    Vi arbejder i og omkring Cru Cairanne og tilbyder vine under AOC
    • - Côtes du Rhône
    • - Côtes du Rhône Landsbyer
    • - Plan de Dieu
    • - Cru Cairanne (Cru siden 2016)
    • - Rasteau
    • - Gigondas
    • - Vaqueras
    • - Châteauneuf du Pape

    Vores kældermester siden 2015, Denis Crespo arrangerer høst senere end før. ca. 10 dage senere end de andre domæner for at nå phenol modenhed (tanniner = struktur og anthocyaniner = farve). Det giver druer med større finesse, mere aroma da de er helt modne.

    Ved vinfremstilling giver det os mulighed for at gære tankene meget længere (4 til 6 uger) uden risiko for « grønt » eller hårdhed i vinene. Balancen alkohol / surhed / tanniner er naturlig. Resultatet er mere farverige vine, mere struktureret og med en meget mere fylde.

    Vi laver mere og mere vin med nedsænkning af marc-hætten. (drueskind, der lægger sig som et solidt lag på tankens overflade). Det resulterer i en langvarig udtrækning af smag og farve.

    Pga. den høje kvalitet af vores druer og den sene høstning, udføres alle gæringer uden tilsætning af SO2 (sulfitter). Vi tilføjer kun lidt SO² i slutningen af processen ved aftapning for at sikre opbevarelsen og vinens kvalitet på flaske.