Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin
Forståelsen for rødvin

Uanset hvilken slags rødvin går farven igen hos dem alle, men den kommer naturligvis i mange forskellige nuancer lige fra lys rød over rubinrød, rødbrun, mørkerød og rødblå til næsten sort.
Farven kommer fra skallerne (skindet) på vindruerne, idet rødvine hovedsagelig fremstilles af blå druer.

Skindet på disse druer indeholder tannin, der også er kendt som garvesyre. Tannin er en stærk syre, der stammer fra skindet, stenene og stilkene samt de træfade, som vinen lagrer på. Jo længere tid druesaften ligger sammen med skindet på egetræsfadet desto større bliver indholdet af syre. Garvesyren får munden til at snerpe sammen. I vinterminologi siges syren at give vinen struktur.

Rødvine produceres i dag overalt i verden, hvor klimaet er til det, lige fra de traditionelle vinlande som Frankrig, Italien, Spanien og andre lande i Europa over til Afrika, Asien og de oversøiske i Syd- og Nordamerika, Australien og New Zealand.

Til måltidet er tørre rødvine det oplagte valg til både rødt oksekød og lyst kød som kalv og lam, mens vildt kalder på en mere blød rødvin. Ved fjerkræ er det hovedsagelig alt tilbehøret, der afgør, om det skal være en sødlig, en krydret eller en frugtagtig rødvin. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hos Masawine finder du blandt andet franske, italienske, spanske og portugisiske rødvine af egen import til ethvert måltid. Vi har og meditations vinene, bare til at nyde for sig. De er rødvine i forskellige prisklasser, men alle er af god kvalitet og smagt af os.
Vi ser frem til at handle med dig, og god fornøjelse med dit næste vinkøb.

Underkategorier

 • Italiensk rødvin

  Italiensk rødvin er blevet så populær, at det nu er Danmarks mest solgte. Det skyldes måske også at det er den land, flest danskere holder ferie i. Her finder man de kendte områder, Piemonte, Toscana, Veneto & Puglia.
  De fleste af de store Italienske vine, kommer netop fra disse områder. Her taler vi om Barolo, Amarone, Chianti Classico, Brunello di Montalcino m.m. Og med over 1000 registrerede drue sorter, har Italien meget at byde på.

  De internationale druesorter har også vundet et solidt fodfæste i Italien, og mange producenter laver store og flotte rødvine på f.eks. Merlot og Cabernet Sauvignon. Mange af disse vine kaldes i Toscana for " Supertoscanere".

  Italien består af 20 vinregioner, som alle har forskellige klimatiske forhold. Kilmaforhold, som byder på en stor bredde og variatiion indenfor rødvin. Lige fra de nordlige vinregioner som Veneto, Piemonte og Lombardiet til det solrige og tørre Sicilien i syd.
  De 20 vinregioner adskiller sig ikke kun rent klimatisk, men byder også på store geografiske forskelle i form af bjerge, de gude skønne bakker i Toscana og Umbrien og den knastørre undergrund i Puglia og Manduria. For slet ikke at forglemme Sicilien, som nyder godt af den mineralske rigdom, som vulkanen Etna tilfører undergrunden.
  Det er disse forskellige faktorer, som bidrager til den store alsidighed i Italiens rødvinsproduktion. Det er nok også en af grundene til, at vinen rammer så bredt blandt folket.

 • Spansk rødvin
  Spanien et stort vinland, som er kendt for sine fyldige, frugtige vine med afdæmpede jordtoner. Spansk Rødvin har i  mange år været i en stor udvikling, og man kan generalt dele Spanien op i  3 klimaer.
  I det nodvestlige hjørne, har vi det " Grønne Spanien ". Her har vinene, med høj syre lidt syrlig frugt & mineralsk smag. Druer som er populær her, er Albarino & Mencia.
  Så har vi det nordlige Spanien, nok også med nogle af de mest verdens kendte vinområder. Hoveddruen er Tempranillo og du finder rødvine fra de store vinområder, Rioja, Ribera del Duero, Priorat m.m. I disse områder får du vine som har medium syre, stor moden frugt og mineralt duft og smag. Det er også i dette område, meget af det spanske cava bliver lavet. Hovendruerne i det nordlige er Tempranillo ( Rioja & Ribera del Duero), samt Garnacha, og hvidvinsdruen Verdejo.
  Til sidst har vi det sydlige Spanien, som har et generelt varmere klima. Her får du vine som har medium syre, og en duft samt smag af sødmefuld frugt. Det er også i det, sydlige syd Spanien. Helt bestemt Andalusien, vi finder Sherry og de søde vine.

 • Fransk rødvin
  Frankrig har historisk set været vant til at sætte standarden for vindyrkning og kvalitet. Frankrig har et gunstigt klima, der hverken er for varmt eller for koldt – og det har franskmændende forstået at udnytte og perfektionere gennem de seneste 2.600 år. De har systematisk fundet frem til de områder af landet, der er bedst egnet til vindyrkning - det er de områder vi i dag kender og ser på etiketterne. 
  Fransk vin spænder over alle vintyper og smagsvarianter, fra de kraftige krydrede fuldmodne vine på Grenache, Syrah, Mouvederre og Carignan i Rhône og syd Frankrig, til de elegante silkebløde vine fra Bourgogne på Pinot Noir. Deres fantastiske hvidvine fra Chablis på Chardonnay og den sublime Sauvignon blanc fra Loire dalen. For ikke at glemme Champagne, som laver nok verdens bedste mouserende vine. Og så er der selvfølgelig Bordeaux, der i sig selv spænder over mange variationer og nuancer - for mange er det epicenteret for god vin.
  De primære druesorter i Bordeaux er Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.
 • Portugisisk rødvin
  Portugal ligger lidt gemt væk, nærmest presset ud i Atlanterhavet af den store og dominerende nabo, Spanien. Også i vinsammenhæng har landet levet en lidt hemmelig tilværelse. Egentlig forbinder de fleste vel landet med portvin, som nyder stor status overalt. Egentlig lidt synd, da produktionen af bordvine har gennemgået en mindre revolution de sidste 10 år. Overalt pibler det frem med små seriøse producenter, der laver gode vine. Især i den nordlige region, Douro, finder man viljefaste vine med styrke, pondus og karakter. Denne region er for Portugal, som hvad Bordeaux er for Frankrig. Store vine med gemmepotentiale. 
  Der laves også fremragende vine i syd bl. a. i Alentejo regionen, hvor man de sidste 10 år virkelig har arbejdet med kvaliteten.

  Om Monte Da Capela 
  Alentejo, Portugal 

  Monte da Capela ligger i Moura sub-region på den venstre bred af floden Guadiana, den varmeste region i Portugal.
  Den terroir er baseret på kalksten jord og i den unikke klima i Pias-regionen er i stand til at producere vine med koncentreret aroma og smag. I øjeblikket er Vingården helt besat af 50 ha af vinmarker.
  De vigtigste druesorter plantet er: 
  Røde druesorter - Aragonez, Trincadeira, Alfrocheiro, Alicante Bouschet og Touriga Nacional; 
  Hvide druesorter - Antão Vaz og Arinto.

  Legenden siger, at St. Luzia fandt nogle hyrder ved et oliventræ nær Pias, Serpa, og fortalte dem at bygge et kapel til hendes hellighed. Navnet Monte da Capela stammer fra denne kapel bygget i det 16. århundrede på deres jord  og til minde om skytshelgen der stadig er inspiration til festivaler i hele regionen. Traditionen med historien gentages i vinen. Monte da Capela var resultatet af den opfindsomhed, skarpsindighed og erfaring fra dennes partnere.
  Dette trak på det bedste af det Pias terroir og Alentejo druesorter for at skabe vine, der er enestående i koncentration af farve og aroma.

 • Chilensk rødvin

  Chile er meget mere end billige og modne vine, det er også landet hvor mange europæiske vinmagere har bidraget med konsultation, til at skabe vine i mere europæisk balance.

  Chile ligger på nordsiden af Andesbjergne, men løber ellers parrallelt med Argentina. Landet er mere end 4.600 km. langt, mens selve vindyrkningsområdet er kun 1.200 km. Vinområderne længst mod nord er reelt for varme til at der kan produceres kvalitetsvin, mens de central dale, gerne oppe i højden, har et markant køligere klima. Chiles højeste vinmarker ligger 800 moh., mens de Argentinske ligger op til 2.000 moh. - til gengæld er klimaet i Argentina generelt varmere.

 • Amerikansk rødvin

  Med få undtagelser producerer alle stater i USA vin, Californien står dog for 95% af produktionen, mens Washington og New York står for 4%, hvilket ikke efterlader meget til resten. Klimaet i Californien er køligt og kan derfor ikke sammenlignes med de andre oversøiske lande.

  Der laves vin på Franske druesorter, Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay, men også Amerikanernes egen darling, Zinfandel. For få år siden blev det dog bevist, at Zinfandel deler DNA med Primitivo fra Italien, selvom ingen af landene officielt vil anerkende slægtskabet.

  Staten Californien strækker sig over næsten 1.000 km. og svarer arealmæssigt til 3/4 af Frankrig! 95% af amerikansk vinproduktion foregår i Californien. En produktion der alene i Californien er større end den samlede Australske vinproduktion. Alligevel er vine fra Californien og Amerika et sjældnere syn på vinhylden, end vine fra fx Australien.

  Indtil slutningen af 1980'erne, var de dominerende druesorter dem der kendes fra Bordeaux, med Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon som de vægtigste. Da vine fra den Nye Verden desuden primært er varietal-vine, dvs. vine udelukkende lavet på en enkelt druesort, begyndte det efterhånden at kede forbrugeren og vinsalget faldt. Nye fragmenter udsprang, deraf de berygtede Rhône Rangers og Cal-Ital, der henholdsvis lavede vin på druesorter fra Rhône og Italien. Pludselig blev vin på Syrah, Viognier, Sangiovese og Pinot Grigio at finde på vinhylden.

  I dag er flere og flere producenter begyndt at lave vin efter Europæisk forbillede. Det er kølig og kompleks vin, i modsætning til den typiske stil fra den Nye Verden, der er frugtdrevet. Det stabile og varme klima garanterer, at druerne altid kan modnes, men også overmodnes. Det bringer frugtenfrem og den mineralske stil tilbage. Dernæst giver det en naturlig høj alkoholstyrke, der typisk ligger over 13,5%. Ydermere er malolaktisk gæring og brugen af fadlagringmeget udbredt, hvorfor en Chardonnay altid vil være stilmæssigt langt fra en fransk Chablis.

  Klimaet i Californien er mangfoldigt. Der er således sbåde bjerge, tågede kystlinjer, brændende ørkenområder og frugtbare dale. Vinenes stil afhænger derfor også af, i hvilket klima vinmarkerne er anlagt. Generelt hersker der et middelhavsklima, men der er også områder med kontinentalklima.Der er fem overordnede vinregioner, hvoraf de tre ligger ud mod kysten, for at nyde godt af havets afkølende egenskab. De to bedste regioner er North Coast og Central Coast. Under North Coast finder vi to af de mest kendte vinregioner for amerikansk vin, nemlig Napa og Sonoma.

 • Australsk rødvin
  Vindyrkning i Australien er et relativt nyt fænomen i forhold til Europa. De første vinplanter kan spores til 1791, men vi skal helt frem til 1950'erne for at finde australsk kvalitetsvin som vi kender den i dag. I Australien produceres alle vintyper på en bred palette af druesorter. Der dyrkes vin lige fra aromatisk tør hvidvin til sherrylignedne hedvin. Den mest udbredte drue er Shiraz. Den står for en fjerdedel af alle de australske vinstokke.

  Grundet det varme klima, er mangel på sol aldrig et problem. Faktisk er klimaet så stabilt, at de australske vine ligner hinanden så meget fra år til år, at de fleste producenter bevidst ændrer en lille smule på druesamsætningen, så forbrugeren ikke drikker den samme vin hvert år. Der benyttes kommercielt omkring 130 druesorter i Australien. 

  Der benyttes ofte en særlig Blanding i Australien, kaldet GSM. Den består af Grenache, Shiraz og Mourvedrè. Det er en blanding der oprindeligt er kendt fra Sydrhône. 

 • New Zealandsk rødvin

  De New Zealandske vinmarker nyder godt af et maritimt klima, der gør somrene køligere og vintrene mildere, end hvad man ellers forventer på disse breddegrader. Mindst lige så vigtigt er det, at nætterne om sommeren er kølige, selv på varme sommerdage. Temperaturen svinger derfor meget fra dag til nat, hvilket er essentielt for at bevare frugten og syren i druerne. Tilsammen skaber det fuldmodne druer, der stadig er rig på frugt og syre, altså et klima, der i store træk mere minder om det vi finder i Europa, end det vi finder i Australien.

  De absolut største sorter er Sauvignon Blanc, for det hvide, og Pinot Noir for de røde. Det er også de to vine de fleste forbinder med New Zealand. De to tilsammen står for omkring 60% af all vin. Mere overraskende er det, at Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer og Sémilion også er at finde på top 10 listen over mest plantede druesorter. Rødevinen laves typisk på en blanding af Cabernet Sauvignon og Merlot eller på Pinot Noir. I Hawkes Bay, som er hjemsted for de bedste rødvine, er der begyndt at dukke vine på Syrah, Tempanillo og Sangiovese op. Men det er stadig Bordeux-sorterne der definerer New Zealandsk rødvin. Stilen er frugtdreven med behersket brug af egefad. Vinene skal drikkes unge. 

  På hvidvinsfronten er det Sauvignon Blanc og Chardonnayder suverænt dominerer, men der laves hvidvin på en bred vifte af sorter. Chardonnay hersker mod nord og Sauvignon Blanc mod syd. Stilen for Chadonnay afhænger mere af producenten end af regionen.

 • Israelsk rødvin

  Der er 2.500 hektar vinmarker i Israel. De giver i udbytte 35.000 tons vindruer - som fører til 140.000 hektoliter vin - på 33 millioner flasker.

  Når vi taler om israelsk vinproduktion, drejer det sig dels om vinmarker, der er anlagt de seneste 100 år i områder omkring Jerusalem, dels vinmarker anlagt de seneste 25 år i Golanhøjderne og endelig mindre producenter, der indenfor de seneste år har anlagt vinmarker.

  Da jøderne i slutningen af 1800-tallet vendte tilbage til Israel, tog de interessen for vinproduktion med sig fra Europa. Den helt store betydning for den israelske vinproduktionen fik baron Edmond de Rothschild, der købte to vingårde omkring Jaffa og Tel Aviv. 

  Rothschild bragte dels mange penge med, dels fra Château Lafite Rothschild ekspertise og vinstokke, således at en mængde kooperativer i landsbyerne også gik i gang med produktionen. 

  Derfor var israelsk vin primært præget af fransk vinproduktion. I 1957 blev baronens vingårde solgt til Carmel (Société Cooperative Vigneronne des Grandes Caves), der i flere årtier havde monopol på vinproduktion og eksport. I dag står Carmel stadig for 60% af vinproduktionen.

  Carmel har ofte været kritiseret for at satse på kvantiteten i stedet for kvaliteten, og netop dette firma repræsenterede de ovenfor nævnte vine. Men i dag har de fuldstændig vendt skuden. Kæmpe investeringer i teknologisk udstyr har betydet, at de nu kan producere kvalitetsvine på niveau med New World. De har også udvidet druesortimentet med italienske druer.

  Det næste spring frem for israelsk vinproduktion var for godt 25 år siden, da man inddrog Golanhøjderne til vinavl. De lå højt og der var vulkansk jord. Nu kunne også produktion af hvide vine blive af høj kvalitet.

  Israel opdeles i fem vinområder:
  Galilæa, Shomron, Shimshon, Judæa og Negev.

  Og underopdeles således:
  Galilæa: Golan, Øvre Galilæa, Nedre Galilæa og Tabor
  Shomron: Carmel og Sharon
  Shimshon: Dan, Adulam og Latroun
  Judæa: Beth-El, Jerusalem, Bethlehem og Hebron
  Negev: Arad.

  Såfremt et område fremgår af etiketten, skal mindst 85 procent af druerne være dyrket i området.
  Såfremt en drue fremgår af etiketten, skal mindst 85 procent af druerne være af typen. 

 • Mexicansk rødvin
  Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i hele 300 år mellem 1521-1821.

  Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja California, i forlængelse af det amerikanske Californien. Baja California, som området retmæssigt hedder, står for ca. 80 - 90 % af vinproduktionen i Mexico.

  Mexico er ikke en stor nation af vindrikkere. Der bliver kun drukket 1,5 ltr. vin om året (Danmark / 12 ltr. om året (2012)). 
  Tilgengæld er Mexico verdens mest Coca Cola-drikkende nation med 225 liter pr. person om året!!! Mon den statistik hænger sammen med, at nationen samtidig er i en kedelig Top10 over de mest overvægtige folkefærd i verden? Landet har været udsat for, hvad man i disse statistikker kalder; ”Coca Colonization”.
Viser 1 - 114 af 114
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Bedste Koldklima Shiraz Til Prisen.100 % Shiraz. Druerne kommer fra Hollows nordlige skråninger i Mount Langi Ghiran og det er netop beliggenheden som er med til at danne hele grundstammen i denne vin. I glasset optræder farven mørk med et lilla skær. Aroma af blåbær, modne kirsebær, brombær og chokolade med et strejf af en række livlige krydderier.Vejl....

  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  159,00 kr 209,00 kr

  100% Shiraz. 1 års fadlagring. Frisk og fyldig bouquet af brombær, modne kirsebær, lakrids, peber og chokolade. Fyldig smag med nuancer af modne brombær, hindbær, peber, krydderier, kokos og eg. Elegant og meget lækker rødvin med både blødhed, harmoni og en god længde. 95 point - James Halliday

  159,00 kr 209,00 kr
  Nedsat pris!
  På lager
 • Vis her
  165,00 kr v/6 stk
  219,00 kr v/1 stk

  100% håndplukket Pinot Noir fra minimum 30 år gamle vinstokke, der vokser i Santenay og Auxey-Duresses i det sydlige Côte-d'Or. Aromaen er domineret af bl.a. kirsebær, hindbær, lakrids, svampe og sort te. Smagen er rank, saftig og præget af Bourgognes klassiske let jordede karaktér, også i den behagelige og velafstemte eftersmag, der straks kalder på en...

  165,00 kr v/6 stk
  219,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  199,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk

  Intens kirsebærrød farve med violet skær. Saftig, pågående næse af modne bær med fornemmelser af fadlagringen: krydderier, tobak samt trøffel. Smagen er lige saftig, potent, ret tør og med elegant lang eftersmag. En vin til verdens bedste oksekød.Vejl. Pris 271,00

  199,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  149,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk

  100% Tempranillo. 12 måneders lagring i nye franske og amerikanske egetræsfade. Fadet er meget velintegreret i frugten og vinen udviser stor balance. En sammensat vin med styrke, der giver udtryk for alle antydninger, som kun en ægte "vin de terroir" kan. Vi anbefaler at dekantere vinen ca. to timer før servering. Nyd den ved 15-16 grader i store glas til...

  149,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  179,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk

  91 points (Wine Spectator januar 2016) Mørk kirsebærrød farve med et violet skær. I næsen oplever man en høj koncentration af modne røde bær med noter af blomster, som er karakteristik for Garnacha-druen. I munden er vinen rig og velstruktureret med smag af brombær, blommer og vanilje. Best Value Wines - Robert Parker/The Wine AdvocateVejl. Pris. 219,00

  179,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  70% Grenache fra vinstokke, der er mellem 15 - 30 år gamle samt 30% Syrah fra vinstokke, der er ca. 10 år gamle. Intens kirsebærrød og levende farve og en koncentreret aroma med nuancer af moden frugt og krydderier. Velstruktureret og velsmagende vin, der vil gøre sig godt til grillet kød som f.eks. lam, okse og gris.

  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  198,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Skøn Amarone fra BertaniCorvina og Rondinella fra marker i Valpantena dalen, Quinto, Grezzana og Stella. Efter høst tørres druerne naturligt på gamle 'appasimento' lofte i Grezzana.  Intens aroma domineret af nuancer af bl.a. créme de cassis, kirsebær, tobak, lakrids og kaffe. Smagen er silkeblød med helt cremet frugt, domineret af søde mørke bær, sød...

  198,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  195,00 kr v/6 stk
  219,00 kr v/1 stk

  Vinen står i glasset med en næsten blækfarvet intensitet og udsender en bouquet af tjære, violer, ribs og engelsk lakrids. På tungen er vinen koncentreret og frugtdrevet med en fornem syre, som giver en flot præcision og balance. En vin med stor drikkeglæde, som vokser i selskab med god mad. Det kunne f.eks. være pastaretter, grillet gris eller fjerkræ....

  195,00 kr v/6 stk
  219,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  450,00 kr 600,00 kr

  Meget flot mørk farve i glasset med en teglstensrød kant. Intens aroma af tjære, mint, roser og citronskal. På tungen breder der sig straks en fyldig rød frugt i en cremet tekstur. Pga. de markante tanniner, så fortjener denne vin at blive serveret i selskab med god mad og den er et fornemt selskab til f.eks. cremede pastaretter, kalvekød og faste oste.

  450,00 kr 600,00 kr
  Læg i kurv
  Nedsat pris!
  Udsolgt
 • Vis her
  450,00 kr 600,00 kr

  Aromatisk spiller denne Barolo på de helt klassiske dyder: violer, tørret kød, læder, menthol, rosenbusk og en ren rød frugt. På tungen fornemmer man straks den intense tanninstruktur, men kombineret med en saftig og poleret rød frugt. En Barolo der i sine unge år bør iltes 3-4 timer før servering for at vise sin tilgængelige side.

  450,00 kr 600,00 kr
  Læg i kurv
  Nedsat pris!
  Udsolgt
 • Vis her
  269,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk

  Vinen oser af modne kirsebær og blommer, og har et lokkende touch af kaffe, anis, kanel, toast og kakao. Smagen er overvældende og koncentreret. Hele munden fyldes af lækre nuancer af chokolade, sød moden frugt, krydderier, vanilje og mokka. Den egner sig fortræffeligt til vildt, lam og oksekødsretter. Står den på ost, skal det være til de fuldfede og...

  269,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  269,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk

  Alene farven på vinen fortæller, at her er der tale om power og intensitet! Mørk, nærmest sort, i glasset og med intense røde kanter. Stor og klassisk duft af Cabernet med både cassis, mint og viol. moden frugt og en lang skøn kompleks eftersmag af chokolade, mørke kirsebær, fadnoter og kanel. Selv om vinen spiller med musklerne er den smukt modnet og nu...

  269,00 kr v/6 stk
  399,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr

  Blæksort i glasset med et lilla spil i kanten af glasset. Vinen oser af modne solbær, urter, tobak og mynte.  Meget fyldig vin i munden, ekstremt velafbalanceret og med de fine og elegante tanniner, der kende-tegner store Cabernet’er. Samtidig giver den australske varme vinen de lækre nuancer af mørk og bitter chokolade. Cabernet til de store lamme- og...

  139,00 kr
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Meget mørk i farven. Nærmest forførende duft af modne mørke frugter, kaffe, sød lakrids og lidt chokolade. Super saftig og koncentreret i smagen, hvor den kraftige, intense og delikate smag af krydderier og tætpakket frugt smukt sluttes af med lidt ristede toner og et touch af vanilje. Server vinen til noget rigtigt godt okse- eller lammekød

  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Duften af de fuldmodne solbær, mørk chokolade, tobak, cigarkasse og lidt mint bekræfter den klassiske duft af en solmoden Cabernet Sauvignon. Super saftig eftersmag med et fint lille bid og skønne krydrede noter. En herlig blød og let lakridset smag slutter vinen af på flotteste vis. Vinen til den store bøf! –Eller til stegen eller de braiserede...

  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  159,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Sikke en duft! Her er sødmefulde mørke frugter såsom blomme, brombær og sorte kirsebær skønt suppleret af fine små noter af muskatnød, lakrids og kanel. Der er fuld power på smagen, hvor den krydrede og sødmefulde frugt spiller flot op til de fine antydninger af chokolade og kaffe. Det hele ender smukt i en silkeblød finale. 1-0 til Australien!

  159,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk

  Rioja når det er bedst.2009 Reserva fra Valenciso er en klassisk Rioja  med druer fra Rioja Alta. Og med friskhed, elegance og kraft. Nogle noter af læder, lakrids og fyldepen blæk, moden bær frugt, med krydrede noter fra eg og en svag dyr karakter. Ganen er medium fyldig med nogle, lidt rustikke tanniner og en tør finish. Kan gemmes 15-20 år, fra...

  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  79,00 kr v/6 stk
  89,00 kr v/1 stk

  ØkologiskVinen er lavet på økologiske druer, varianterne er Tempranillo & Syrah. Vinstokkenes alder ligger mellem 15-20 år.Farven på vinen er kirsebær rød med violette toner i kanten. Vinen dufter af mørke bær. lakrids og kakao. I Smagen tørrede, mørke bær og røde frugter, med en god afrundet tanin.Passer godt til alt slags kød, risretter, pastaretter...

  79,00 kr v/6 stk
  89,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Dejlig Ripasso med skøn frugt.Det er en utrolig elegant rødvin med meget flot granatrød farve, intens og varm frugtduft, tør og fyldig men samtidigrund og silkeblød frugtsmag med noter af kirsebær og tørret frugt samt en lang og behagelig eftersmag.Vejl. Pris. 119,00

  89,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  179,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk

  Amarone for pengene.Det er en flot vin med intens granatrød farve, frugtig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, de fleste kød- og grillretter samt diverse oste.3,9 Stjerne På Vivino.Vejl. Pris. 199,00

  179,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Det er en flot vin med klar rød farve, delikat og frugtig duft, fyldig smag af hindbær, kirsebær og jordbær med et strejf affriske krydderurter samt en behagelig eftersmag.Denne velafbalancerede vin er særdeles velegnet til kød-, pasta- og risretter samt modne brieoste.

  95,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  229,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk

  Det er en elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne brombær, friske kirsebær samt noter af krydderier,røget kød og chokolade, fyldig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam samt diverse lidt kraftigere oste.Den kan drikkes nu, men har samtidig et fint henlægningspotentiale.

  229,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  249,00 kr v/6 stk
  289,00 kr v/1 stk

  Det er en karakterfuld vin med klar, violet farve, delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade ogvanilje, frugtig og letrøget smag med et strejf af egetræ samt en behagelig eftersmag.Denne elegante vin er særdeles velegnet til f.eks. pandestegt laks, røget andebryst, eller lammeskank med friske krydderuter.

  249,00 kr v/6 stk
  289,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Lækker ZinfandelDet er en utrolig flot vin med karakter af den ægte vare. En lækker og fyldig rødvin med flot rød farve, delikat og tiltalende duft, fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids samt en behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til lyst kød, pastaretter og tapas, men kan...

  75,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk

  Vinen består af 90% Tempranillo og en smule Mazuelo, Graciano og Garnacha. Efter sortering gæres vinene i store ståltanke, inden den lagres to år i egetræsfade, en blanding af fransk og amerikansk eg. Tanninerne er helt fine og det er med til at vinen både kan nydes som hyggevin eller bruges til nærmest alle former for grillet, stegt eller braiseret kød.

  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  135,00 kr v/6 stk
  145,00 kr v/1 stk

  Dyb rubinrød farve med karakteristisk bouquet af modne kirsebær, blommer, tørrede krydderier og chokolade. I smagen er vinen intens, fyldig og med en kølig frugt. Meget flot Chianti Classico der er et perfekt match til f.eks. kalvesteg, perlehøns, pastaretter, grillmad samt mellemlagrede oste.  Årgang 2012 fik 5 stjerner - Ekstra BladetVejl. Pris. 180,00

  135,00 kr v/6 stk
  145,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  199,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk

  Lys rubinrød farve med klassiske Chianti-nuancer i duften med bl.a. kirsebær, blommer, læder og et lille strejf af vanilje fra fadlagringen. Smagen er medium fyldig, elegant og velafbalanceret med god syre, fine tanniner og en lang blød eftersmag. Vinen er særdeles velegnet til pastaretter, kalvekød eller vildt. Decanter: 90 point og sølvmedalje (årgang...

  199,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  109,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk

  Fra Ribera Del Duero100% Tempranillo. 12 måneders lagring i 1-3 år gamle franske og amerikanske egetræsfade. Fornem kølig aroma med nuancer af bl.a. trøffel, chokolade, solbær og kærnemælk. Smagen er saftig kombineret med Tempranillos varme, krydrede frugt. Fornem fløjlsagtig tekstur med bløde tanniner i eftersmagen. Klassisk match til grillet eller...

  109,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  149,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk

  Farven er rubinrød, og skifter til granat efter 2-3 år. Den har en blid og frugtagtig aroma af kirsebær og blommer. Smagen er robust og velafbalanceret. Eftersmagen er lang og pakket med smagsnuancer som f.eks. ribs, blomme, tobak og mørk chokolade. Drik denne vin til pastaretter med kød, gryderetter som vildsvin og braiseret svine- eller kalveskank samt...

  149,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  50,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Dette er Il Palazzo´s grundlæggende rødvin lavet af Sangiovese/Merlot  og ældet i stålfade. Montecristo udmærker sig ved sin rubinrød farve med lilla nuancer, klare og lyse. I næsen finder du rene aromaer af røde frugter som kirsebær og brombær. Munden er intens, glat og afbalanceret, frisk og aromatisk finish. Passer til svinekød, rødt kød, lam, sammen...

  50,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Denne rødvin er lavet af Sangiovese og andre druer, der er kendetegnende for den toscanske tradition. Chianti ældes i stålfade, for at bevare friskheden. Intens dyb rubinrød farve. Dufter af sorte frugter, kirsebær, hindbær, violer, stedmoderblomster og balsamico.Fløjlsagtig blød tannin i ganen med en frugtig eftersmag og finish. Vinen passer godt til...

  60,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  120,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Sangiovese, Merlot og Syrah giver denne vin farve, blødhed og struktur. Vinen er lagret i træ som giver aroma af sort peber, kaffe samt chokolade og læder. Medium dyb rubinrød farve, duft af kaffebønner, læder og mørke bær. Ganen er fuld med unge tanniner, knust mørk frugt, nogle læderagtige noter og lang eftersmag. Vinen går godt til rødt kød og kraftige...

  120,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  120,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Denne vin er lavet på 100% Syrah. I næsen finder man, duften af modne mørke bær. Smagen er kraftig og fyldig, med en krydret afslutning. Vinen er lagret 20 mdr. i egetræsfade og 6 mdr. på flaske.Vinen er god til stege, krydret kød og lam.Vejl. Pris. 199,00

  120,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  55,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk

  Stor smag, lille pris.Vinen er lavet på druerne, Trincadeira, Aragonez og Alfrocheiro. Vinens har en mørk granat farve, intens aroma af røde frugter (solbær og blå bær ). Den viser blødhed i munden, afbalanceret krop og god vedholdenhed. Passer godt til Lyst kød og lette kødretter.  Vinavisen

  55,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk

  Flot rødvin fra AlentejoLavet på druerne, Touriga Nacional, Trincadeira og Aragonez.Flot Intens farve. Kompleks bouquet domineret af  ung god moden frugt, noter af hindbær, brombær og blomme. I munden er der garvesyre til stede, men godt afrundet. Vinen slutter frisk og attraktiv.Vinen vil gå godt til, stege og gryde retter samt rødt kød.

  69,00 kr v/6 stk
  99,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  125,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk

  Et super glas vin fra AlentejoLavet på druersorterne, Trincadeira, Aragonez, Syrah, Alicante Bouschet og Touriga Nacional.Elegant vin,  i blandingen fornemmer man det lokale terroir, og med sin mørke farve, giver det vinen en cremet afslutning. Her smager man masser af røde bær, med tilpas garvesyre.Vinen vil gå godt til Okse, kalvekød, lam og grillet...

  125,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  149,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk

  Reserva fra AlentejoLavet på druerne, Aragonez, Trincadeira og Alicante Bouschet.Stor Granat rød farve. Fuld og levende næse, med et strejf af frugtkompot blandet med noter af røg og vanille fra træet. Velafbalanceret i munden, med frisk frugt, antydninger af vanilje og runde tanniner. Samlet harmoni.Vinen vil gå godt til de fleste kødretter og stærk mad.

  149,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk

  Topvinen fra Monte Da CapelaLavet på druerne, Alicante Bouschet og Touriga Nacional. Vin af stor aromatisk rigdom og kompleksitet med god struktur og god volumen i munden. Noter af vilde frugter strækker igennem hele smagen, suppleret med aroma fra eukalyptus blomst.Vinen passer perfekt til rød kød og modne oste.4,2 På Vivino

  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vinen er produceret 80% Sangiovese og 20% Syrah.Mørkelilla farve i glasset. Varm og frodig næse af røde frugter og krydderier. Tæt og kompakt i smagen, elegant og med hints af søde kirsebær. Det her er vin fra visionær producent, som vi kommer til at høre  meget fra i fremtiden. Egner sig fortrinligt til koldt, røget, stegt eller grillede kødretter.

  69,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Klar kirsebærrød i farven, fuldt op af en intens duft af skønne solmodne jordbær og krydret træ. Fløjsblød smag, der er helt igennem struktureret og meget velafbalanceret. En utrolig flot vin, der ikke fås meget bedre fra disse bredde grader. Er velegnet til fjerkræ, kalv samt grilllet fisk. Serveres gerne lidt køligt ved 15-17 grader.Vejl Pris 99,00

  60,00 kr v/6 stk
  85,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vinen er 100% på Cabernet Sauvignon. Den har en meget flot rubinrød farve med granatrøde strejf, samt en intens aroma af peber, fad, vanille, tørrede blommer og kanel. Smagen afslører masser af moden frugt, god struktur, fylde og længde. En elegant vin, som er perfekte til rødt kød, kraftige og lagrede oste samt pasta retter, eller bare til at nyde....

  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  119,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Nebbiolo´en har en meget intens rubinrød farve med granatrøde strejf samt en aroma af røde frugter, tørrede blommer, roser, vanilje og fad. En meget velafbalanceret vin. Lang tør, rund, blød og vedvarende smag af røde og sorte frugter samt vanilje. Kan henlægges op til 7 år. Perfekt ledsager til stegeretter, grillet kød samt stærke oste. Bør serveres ved...

  119,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vinen er produceret på 80% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot. Vinen er rubinrød med violette kanter. Duften byder på en elegant næse af røde frugter, især kirsebær, og med noter af balsamico og mynte i baggrunden. Fremragende til stegt eller grillet kød samt vildtretter. Gerne med lidt tungere garniture, såsom svampe og smagende sauce.

  99,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  335,00 kr v/6 stk
  345,00 kr v/1 stk

  Super Corvina & CabernetVinen er lavet på samme måde som Amarone , men kun med Corvina og som noget nyt Cabernet druer.Den har en flot rubinrød farve, en duft af brombær. solbær og vanilje samt søde krydderier. Smagen er varm, og kraftfuld med bløde tanniner.Vinen vil være perfekt til Rødt kød, lam,  stærke oste eller som ren meditations vin.4,4 PÅ Vivino

  335,00 kr v/6 stk
  345,00 kr v/1 stk
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Verdens Bedste Vino RossoLavet på Corvina 70% - Rondinella 20% - Molinara 5% - Rosignola 5%. Vinen er lavet på samme måde som amarone, dog er der lidt Rosignola i derfor Vino Rosso.Rig duft af moden frugt og tobak, møder en fløjsagtig tørret frugt og kakao smag. En Amarone Vin uden at være det, til bedste pris.Perfekt til rødt kød, modne oste el. som...

  139,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  155,00 kr

  Stor RipassoLavet på Corvina 70% - Rondinella 20% - 10% Molinara.I duften noter af kirsebær og moden frugt, efterfulgt af en silkeagtig smag med god tanniner.Passer godt til: Grillet rødt kød, rige pastaretter, stege og modne oste. Ville også være perfekt til Tapas.

  155,00 kr
  På lager
 • Vis her
  119,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk

  Corvina Appassimento100% Corvina druer, som er tørret en måned inden presning.I duften Fløjlsagtig, med noter af mørke bær og søde krydderier. Stor smag af mørk frugt med gode tanniner, der passer perfekt til det gode stykke kød.Passer godt til: grillet rødt kød, rige pastaretter og modne oste.

  119,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  109,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk

  Skøn Valpolicella.Dejlig glas Valpolicella, lavet på druerne Corvina 65 %- Rondinella 25 % og 10 % Molinara. Med en dyb rubinrød farve, en duft af mørke kirsebær og tørret frugt. Smager vinen harmonisk og frisk.Pefekt til Pastaretter med ostesovs, hvidt kød m.m

  109,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Troldmandens Vin, Fra Bodega Iniesta.Druerne i denne vin er Syrah, Petit Verdot, Tempranillo & Cabernet Sauvignon.Masser af smag af mørke bær, afsluttet elegant med tanniner i ballance. Som følge af det gode arbejde i vineriet og ingen filtrering, er vin kvaliteten høj og smagen er i top.Passer til rødt kød, kogte retter, lam og alt slags ost.Guld...

  99,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  879,00 kr

  Her har du mulighed for at smage på 6 vine fra vores Italienske Amarone hus Pietro Zardini.Rosignol Bianco 129,-Valpolicella Doc  145,-Austero Corvina appassimento 189,-Ripasso Superiore  199,-Rosignol Vino Rosso 215,-amarone Della Valpolicella  349,-Smagkasse pris 879 krSpar 347 kr

  879,00 kr
  På lager
 • Vis her
  595,00 kr

  Her har du mulighed for at smage på 6 vine fra vores Toscanske Vingård IL Palazzo.IL Palazzo Stella Rose 119,-IL Palazzo Gattilepre  109,-IL Palazzo Montecristo 109,-IL Palazzo Chianti  129,-IL Palazzo Chianti Riserva 165,-IL Palazzo Moro Rosso "Supertoscaner"  199,-Smagkasse pris 595 krSpar 235 kr

  595,00 kr
  På lager
 • Vis her
  625,00 kr

  Her har du mulighed for at smage på 6 vine fra vores Portugisiske Vingård i Alentejo Portugal.Monte Da Capela Branco  99,-Monte Da Capela Tinto  99,-Capela 79,-Monte Da Capela Private Selection 155,-Monte Da Capela Reserva 189,-Monte Da Capela 15 Anos  259,-Smagkasse pris 625 krSpar 255 kr

  625,00 kr
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk

  Spansk når det er godt.Druerne i denne vin er Syrah, Petit Verdot & Tempranillo.Mørk kirsebærfarvet, i duften finder du moden frugt, vanillie og kokosnød fra de 6 md i amerikanske fade og 12 md. i flaske. I munden er den frisk, med bløde og polerede tanniner samt lang afslutning.Passer til rødt kød, kogte retter, lam og alt slags ost. Vinavisen

  89,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  145,00 kr v/6 stk
  165,00 kr v/1 stk

  Stor RipassoLavet på Corvina 70% - Rondinella 20% - 10% Molinara.I duften noter af kirsebær og moden frugt, efterfulgt af en silkeagtig smag med god tanniner.Passer godt til: Grillet rødt kød, rige pastaretter, stege og modne oste. Ville også være perfekt til Tapas. i Vinavisen4,1 PÅ Vivino

  145,00 kr v/6 stk
  165,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Vinen fremstår med en mørk næsten sort farve, en bouquet af mørke solbær, smagen er intens af moden frugt, som fylder hele munden, samt en lang finale, hvor man virkelig fornemmer en stor vin. Vinen bør åbnes 1 til 2 timer inden serveringen, så man får den absolut bedste smagsoplevelse.

  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Vidunderlig mørk og violet farve. Unik aroma af søde frugter, ristede krydderier og læder. Den har en lang vedvarende smag, gode tanniner, er tør men samtidig meget rund og velafbalanceret, som er karakteristisk for druetypen.Denne Zinfandel er perfekt som grillvin, vildt, til pastaretter med sødmefuld sauce og krydrede gryderetter samt kraftige oste.

  69,00 kr v/6 stk
  79,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Masser af powerVinen har en meget mørk rubinrød farve, en helt fantastisk bouquet af moden sorte bær, masser af power smagen af solbær, mørk chokolade samt lidt peber, - eftersmagen igen med masser af power, men samtidig også masser af bløde taninner. Dette er en vin som når man har smagt den, vil huske som noget særligt.

  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Elengance fra VentouxGrenache druerne bliver høstet i den sidste uge i oktober, hvor druerne indeholder en stor koncentration af meget mørk frugt, samt en stor mængde sødme, så druerne har ideelle betingelser. Metoden får alt frem i vinen, dyb aromatisk frugt, noter af mynthe, lavendel , og masser af lakrids og sorte bær , og en super elegant og lang...

  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  70,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Ægte cool climate Shiraz fra Plantagenets vinmarker.  Flot aroma fra glasset med nuancer af bl.a. solbær, brombær, peber og chokolade. Det kølige terroir kommer til udtryk i smagen, der er overraskende elegant og saftig med den klassiske intensitet og let krydrede frugt, som australsk Shiraz er så populært for. Et oplagt match til f.eks. grillet eller...

  60,00 kr v/6 stk
  70,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Farven er flot dyb rød kirsebærfarvet, klar og fyldig. Duften er en palette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner, en lang og fløjlsblød eftersmag. Det anbefales at den serveres ved 18° - 20°C. Vinen går helt fantastisk til steg(okse/lam), gryderetter, vildt og tunge modne oste.

  99,00 kr v/6 stk
  189,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  56,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Godt Rødvin fra Bodega Iniesta i SpanienDenne vin er lavet af de 2 druer, der har tilpasset sig det spanske klima bedst. Nemlig Tempranillo og Syrah. Vinen er kirsebær rød i farven. I smagen får du hindbær, bromber og kirsebær. Syrahen bidrager med en smag af violer, cacao og lakrids som den til en oplevelse.Vinen passer godt til rødt kødt, og medium...

  56,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Vin På Tempranillo & SyrahDenne vin er lavet af de 2 druer, der har tilpasset sig det spanske klima bedst. Nemlig Tempranillo og Syrah. Vinen er kirsebær rød i farven. I smagen får du hindbær, bromber og kirsebær. Syrahen bidrager med en smag af violer, cacao og lakrids som den til en oplevelse.Vinen passer godt til rødt kødt, og medium stærke oste.

  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk

  Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon-druer, der er dyrket i Galilæa-området.Det er en fyldig vin med flot farve, delikat duft af friske bær og blommer, koncentreret frugtsmag med et strejf af vanilje, egetræog krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt,krydrede pasta- og...

  139,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk

  Vinen er produceret af 100% Sangiovese-druer, der er dyrket i den centrale og nordlige del af Golanhøjderne i Galilæa-området.Det er en rødvin med en flot farve og delikat duft af modne kirsebær. Mellemfyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørredeblomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.Velegnet til pizza, pasta-, kød- og...

  139,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk

  Vinen er produceret af 100% Pinot Noir og har været lagret 7 måneder på franske egetræsfade.Det er en flot rødvin med en klar, rød farve samt delikat duft af jordbær, kirsebær og morbær. Fyldig og let krydretfrugtsmag med noter af tobak og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.Denne elegante vin er særdeles velegnet til f.eks. andebryst, lam og...

  139,00 kr v/6 stk
  149,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr

  Rioja når det er bedst.2010 Reserva fra Valenciso er en klassisk Rioja  med druer fra Rioja Alta. Og med friskhed, elegance og kraft. Nogle noter af læder, lakrids og fyldepen blæk, moden bær frugt, med krydrede noter fra eg og en svag dyr karakter. Ganen er medium fyldig med nogle, lidt rustikke tanniner og en tør finish. Kan gemmes 15-20 år, fra...

  189,00 kr
  På lager
 • Vis her
  125,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk

  Dejlig Frisk Rødvin Fra Rioja100 % Tempranillo. Intens duft, som er elegant og vedholdende fra lagringen i beton tanke.I smagen masser af friske røde frugter, og lakridsrod.Vinen passer godt til forskellige kødretter og medium stærke oste.

  125,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  349,00 kr

  Valenciso Rioja Reserva 10 Años Después2007 Reserva fra Valenciso er en klassisk Rioja  med druer fra Rioja Alta. Og med friskhed, elegance og kraft. Nogle noter af læder, lakrids og fyldepen blæk, moden bær frugt, med krydrede noter fra eg og en svag dyr karakter. Ganen er medium fyldig med nogle, lidt rustikke tanniner og en tør finish. Kan gemmes 15-20...

  349,00 kr
  Læg i kurv
  Udsolgt
 • Vis her
  899,00 kr

  Valenciso Rioja Reserva 10 Años Después3 Flasker i Flot Træ kasse.2007 Reserva fra Valenciso er en klassisk Rioja  med druer fra Rioja Alta. Og med friskhed, elegance og kraft. Nogle noter af læder, lakrids og fyldepen blæk, moden bær frugt, med krydrede noter fra eg og en svag dyr karakter. Ganen er medium fyldig med nogle, lidt rustikke tanniner og en...

  899,00 kr
  På lager
 • Vis her
  175,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk

  Rigtig Zinfandel når det er godt!Vinen er produceret af druerne Zinfandel (78%), Petite Syrah (18%), Syrah (3%) og Alicante Bouschet (1%)En fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.Velegnet til vildt,...

  175,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  100 % Shiraz, rubinrød farve med en granat kant, og derfra strømmer aromaer af brombær, hindbær og tørrede blomster krydret med lakrids, tjære og ristede krydderier. Disse nuancer fortsætter på tungen, hvor de bliver mødt af finkornede tanniner, en saftig syre og en vedvarende frugtig eftersmag.Vinen er perfekt til braiseret kød og gryderetter eller til...

  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Lavet på 85% Cabernet Sauvignon, 9% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot samt 1% af hhv. Merlot og Malbec.Farven er klar og dybt rubinrød, mens duften byder på skovbær, modne solbær, mørke blommer og urter, der på tungen suppleres af kakao og mokka fra fadet.Dette er en vin til grillet oksekød eller til braiserede, fyldige gryderetter. Vi anbefaler at ilte...

  89,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Lavet på Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Garnatxa og en smule Merlot. Herlig aroma med nuancer af solbær, jordbær, ribs og tørrede krydderier. En typisk frisk rødvin uden fadlagring, som området Penedés ellers er så kendt for. Denne vin skiller sig ud med sine afrundede tanniner og silkeagtige tekstur. Servering ca 16-17 grader. Oplagt match til f.eks....

  69,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  118,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Spansk når det er godt!Lavet på Syrah, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, fra 30 årige vinstokke. En duft af kryddernillike, kakao, lakrids og moden frugt præger vinen. Mødt af en fløjelsblød og intens smag, slutter vinen perfekt af. Her er vinen ikke filtreret, så der er råvarer for pengene.Vinen går godt til rødt kød, en god sammenkogt ret, lam, samt...

  118,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk

  Lavet på den lokale drue BobalKirsebærrød farve med lyse violette refleksioner. I Smagen elegante aromaer af bær, med minder om brombær og hindbær.En alsidig vin, ideel med oste, rødt kød og gryderetter. Anbefalet serveringstemperatur 16 grader.

  89,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  295,00 kr v/6 stk
  349,00 kr v/1 stk

  Fremragende AmaroneVinen er lavet på 70 % Corvina 20 % Rondinella og 10 % Molinara. Rubinrød i farven, med granat kanter.I duften Intens og karakteristisk aroma af moden frugt, nuancer af kaffe, kakao, og søde krydderier. Smagen er struktureret, varm og harmonisk, med noter af moden frugt.Perfekt til rødt kød, lam, vildt, krydret ost, eller som ren...

  295,00 kr v/6 stk
  349,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  395,00 kr v/6 stk
  449,00 kr v/1 stk

  Top Klasse AmaroneVinen er lavet på 70 % Corvina 20 % Rondinella og 10 % Molinara. Stærk rubinrød i farven, med granat kanter.I duften Intens og karakteristisk aroma af moden frugt, kaffe, kakao, og søde krydderier. Smagen er struktureret, varm og harmonisk, med noter af moden frugt.Til rødt kød, vildt, krydret ost, samt ren meditation med godt selskab.3...

  395,00 kr v/6 stk
  449,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  159,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Blæksort i glasset med et lilla spil i kanten af glasset. Vinen oser af modne solbær, urter, tobak og mynte.  Meget fyldig vin i munden, ekstremt velafbalanceret og med de fine og elegante tanniner, der kende-tegner store Cabernet’er. Samtidig giver den australske varme vinen de lækre nuancer af mørk og bitter chokolade. Cabernet til de store lamme- og...

  159,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk

  Super Årgang 2015Lavet af: 70% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Graciano og Mazuelo. Lagret 2-3 måneder i træbeholdere, 24 måneder i egetræsfade og minimum 24 måneder på flaske. Flot aroma hvor tempranillodruens karakteristik går i perfekt balance med fadlagringen og giver nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund.Perfekt til, svinekoteletter,...

  189,00 kr v/6 stk
  259,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Vinen er fremstillet af 50% Grenache, samt 50% Syrah druer og har ligget på egetræsfade i 18 måneder.Den fremstår med en mørk dybrød farve, med glinsende reflekser. En næse af mørk chokolade, og et let strøg af peber.Smagen intens af friske mørke bær, samt en flot finale af friske krydderier, og en elegant let tør , som går op i en højere enhed.

  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  199,00 kr v/6 stk
  249,00 kr v/1 stk

  Lavet på 100 % Bobal,  lagret 12 måneder på franske fade og derefter 12 måneder på flaske.En duft af hindbær og blåbær præger vinen. Mødt af en fløjelsblød, kraftig og intens smag, slutter vinen perfekt af. Vinen går godt til rødt kød, en god sammenkogt ret, lam, samt stærke oste.

  199,00 kr v/6 stk
  249,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  Duften af de fuldmodne solbær, mørk chokolade, tobak, cigarkasse og lidt mint bekræfter den klassiske duft af en solmoden Cabernet Sauvignon. Super saftig eftersmag med et fint lille bid og skønne krydrede noter. En herlig blød og let lakridset smag slutter vinen af på flotteste vis. Vinen til den store bøf! –Eller til stegen eller de braiserede kødretter.

  95,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  179,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  En blanding af Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Farven er dyb rubinrød med lyse granatkanter. Aroma overvejende bær, med duft af kirsebær, lyse blomster noter, der minder om hibiscus blomster. Smagen er elegante og med fløjlsblæde tanniner som giver en god struktur og en lang varig smag.Vinen er perfekt til grillet rødt kød, rige...

  139,00 kr v/6 stk
  179,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  295,00 kr v/6 stk
  359,00 kr v/1 stk

  Lavet primært på Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Rubinrød farve med lys granatkant. Dufte af konserveret kirsebær, figen og balsamiske noter af aromatiske urter med søde krydderier. Smagen er fyldig, med glatte tanniner. Perfekt til rødt kød, kraftige oste samt nødder.

  295,00 kr v/6 stk
  359,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  395,00 kr v/6 stk
  449,00 kr v/1 stk

  En blanding af Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Den har en flot granat rød farve og dufter af brombær, blåbær og sort currant med noter af vanille, tobak, chokolade, karamel og krydderier  f.eks kanel og muskatnød. De bløde tanniner gør vinen harmonisk og afbalanceret.Perfekt til stege, lam og kraftige kødretter. En god meditations vin, som...

  395,00 kr v/6 stk
  449,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  129,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk

  En blanding af Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Rubinrød farve med lys granatkant. God aroma af bær, især brombær og tranebær, perfekt blandet med dufte af vanilje og krydret noter af peber og kanel. Modne og bløde tanniner gør vinen velafbalanceret med god surhed, god struktur og langvarig smag.Perfekt til forretter, supper, lyst kød, fisk...

  129,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  699,00 kr v/6 stk
  799,00 kr v/1 stk

  Primært en blanding af Corvina Veronese, Corvinone og små procentdel af Rondinella. Granat rød farve, med dufte af syltetøj, krydderier, kirsebær, morena kirsebær, tørret frugt og noter af tobak og kakao. Krydret og balsamisk smag. Rig og elegant. Intens med et langvarig og velafbalanceret smag. Perfekt til rødt kød, vildt, krydret ost, samt ren...

  699,00 kr v/6 stk
  799,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  109,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk

  En blanding af Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Dyb rubinrød farve, rig og meget fine dufte af kirsebær, blåbær og brombær. Livlig frisk med lette tanniner, let vin, drikbar, lang og elegant vedvarende smag. Perfekt til fisk og lette forretter, samt Tapas og hverdagensretter.

  109,00 kr v/6 stk
  139,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk

  Noget af det absolut bedste Pinot Noir i verden!En flot granatrød farve og en fantastisk duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af cola og milde krydderier. Fyldig og intens dejlig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og vedvarende eftersmag.Vinen passer godt til suppe og...

  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk

  Californisk Cabernet når det er godt!Vinen har været lagret på franske og amerikanske egetræsfade. Det er en meget harmonisk vin med utrolig fylde, flot mørk farve og en intens duft af modne frugter. Vinen en blød og fløjlsagtig frugtsmag af kirsebær, brombær og solbær med et strejf af vanilje og cedertræ samt en blød og kraftfuld eftersmag.Fantastisk til...

  189,00 kr v/6 stk
  229,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  949,00 kr

  Her har du mulighed for at smage på 5 vine fra vores Italienske Amarone hus Villa Spinosa.Valpolicella Classico 139,-Valpolicellla Classico Superiore 169,-Jago Ripasso Classico Superiore 199,- x 2 Amarone Della Valpolicella Classico  359,-Francesca Finato Recioto Classico 249,-Smagekasse pris 949 krSpar 365 kr

  949,00 kr
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Dette er Il Palazzo´s grundlæggende rødvin lavet af Sangiovese/Merlot  og ældet i stålfade. Toscana Rosso udmærker sig ved sin rubinrød farve med lilla nuancer, klare og lyse. I næsen finder du rene aromaer af røde frugter som kirsebær og brombær. Munden er intens, glat og afbalanceret, frisk og aromatisk finish. Passer til svinekød, rødt kød, lam, sammen...

  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Denne rødvin er lavet af Sangiovese og andre druer, der er kendetegnende for den toscanske tradition. Chianti ældes i stålfade, for at bevare friskheden. Intens dyb rubinrød farve. Dufter af sorte frugter, kirsebær, hindbær, violer, stedmoderblomster og balsamico.Fløjlsagtig blød tannin i ganen med en frugtig eftersmag og finish. Vinen passer godt til...

  85,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  125,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk

  Denne traditionelle Chianti Riserva lagres på egetræsfade hvilket giver en karakteristisk, stærk karakter, som suppleres med en fin struktur. Medium dyb rubinrød farve. Lidt dyr og krydret næse med antydninger af læder og røde kirsebær. Medium lang eftersmag med lidt rustikke noter. Mørk granatrød farve med sort center. Perfekt til rødt kød og krydret mad.

  125,00 kr v/6 stk
  155,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Sangiovese, Merlot og Syrah giver denne vin farve, blødhed og struktur. Vinen er lagret i træ som giver aroma af sort peber, kaffe samt chokolade og læder. Medium dyb rubinrød farve, duft af kaffebønner, læder og mørke bær. Ganen er fuld med unge tanniner, knust mørk frugt, nogle læderagtige noter og lang eftersmag. Vinen går godt til rødt kød og kraftige...

  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk

  Denne vin er lavet på 100% Syrah. I næsen finder man, duften af modne mørke bær. Smagen er kraftig og fyldig, med en krydret afslutning. Vinen er lagret 20 mdr. i egetræsfade og 6 mdr. på flaske.Vinen er god til stege, krydret kød og lam.

  169,00 kr v/6 stk
  199,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk

  Kraftfuld Rhone vin.Lavet på 50% Grenache, 30% Syrah, 20% Carignan. En Kraftfuld behagelig næse af røde frugter og krydderier. Smagen er domineret af brombær, let ribs og dejlig syre. Vinen er dejlig fyldig og tør. Dejlig smag af peber, jorbær og hindbær.Passer godt til: Gril mad, stege,svinekød, charcuteri, og pizza med spice.Serveres ved 16-17...

  89,00 kr v/6 stk
  109,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk

  Super Dejlig Cotes du RhoneLavet på 60% Grenache, 20% Syrah, 20% Cinsault. En behagelig næse af røde frugter og krydderier. Blød og smidig på ganen med god længde. Passer godt til: Gril mad, stege, æggekage, charcuteri, pizza og daglige retter.  Serveres ved 16-17 grader.

  75,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  259,00 kr v/6 stk
  289,00 kr v/1 stk

  Fremragende årgang.Lavet på Grenache 70%, Syrah 20%, Cinsault 10%.Vinen er fyldig og kompleks med aromaer af sorte modne frugter, noter af flint, læder og krydderier som kanel og peber.Smagen er struktureret, med Modne frugter, krydderier, tæt og silkeagtig struktur.Passer godt til: Svampe risotto, vildt retter i vin, stegt due med krydderier,  og rødt...

  259,00 kr v/6 stk
  289,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  159,00 kr v/6 stk
  195,00 kr v/1 stk

  Stor VacqueyrasLavet af 70% Grenache noir, 30% Syrah-Mourvèdre.En storslået rød farve med dybe lilla nyancer. Dens duft taler til os af brombær, solbær og sorte kirsebær.I smagen noter af muskatnød,kryddernellik, violer og lakrids. Passer godt til: Vagtler, rødt kød og Beuf Bourgignon.Serveres ved: 17 ° C

  159,00 kr v/6 stk
  195,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk

  Grande Reserve Fra RhoneLavet på 65% Grenache, 20% Syrah, 5% Mourvèdre, 10% Vieux Carignan.Mørke rød i farven med violette farver. En stærk næse med koncentreret frugt (sorte kirsebær, solbær) og krydderier (peber, kanel og lakrids). Frugtagtig i smagen og krydret aromaer.Passer Godt Til : Grillet kød, kylling med urter, eller Middelhavets fyldte...

  95,00 kr v/6 stk
  125,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  129,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk

  Traditions vin fra Rhone.Lavet på 60% Grenache, 10% Syrah, 30% Mourvèdre.Dyb, mørk farve med lilla kanter. I næsen blomsteraromaer af violer, frugt, solbær, og krydderier.I smagen aromatiske rigdomme, med fine, smidige tanniner og et strejf af vanille. Finalen er lang og intens.   Passer godt til: tournedos Rossini, "souris d'agneau confite".Trøfler...

  129,00 kr v/6 stk
  159,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  295,00 kr

  Du køber det antal billeter du skal bruge gennem webshoppen, og du bruger kvitteringen som billet.

  295,00 kr
  På lager
 • Vis her
  219,00 kr v/6 stk
  249,00 kr v/1 stk

  Lækker GigondasLavet på  80% Grenache noir, Syrah, Mourvèdre.En smuk og skinnende rødvin med en dyb lilla farveintensitet. Næsen er intens på lakrids, jammy jordbær og sorte kirsebær, sorte oliven. Ganen er fyldt med bløde og lange tanniner. Gigondas vine er ofte fyldte og muskuløse. Passer godt til: And, lam, krydrede retter og grilmad.Serveres ved 17 °...

  219,00 kr v/6 stk
  249,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Den skjulte skat fra Rhonedalen.Lavet på 60% Grenache, 25% Syrah, 15% Mourvèdre. Smuk rød farve. Næsten er rig og kontreret på sorte oliven og mørke frugter.Smagen bekræfter notene af mørke frugter. En kraftig vin med bløde tanniner.Passer godt til: En stor bøf med champignon sauce, Provencalske retter, samt fed mad som en flæskesteg. Serveres vedved: 17...

  99,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  95,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Klassisk Plan de DieuLavet på 70% Grenache, 30% Syrah.Farven er tæt og med violette Kanter, typisk for en ung og koncentreret vin. Næsen afslører aromaer af røde frugter (kirsebær, jordbær og hindbær marmelade, brombær). Munden er rigelig, rund med smidige tanniner. Passer godt til;  Daglige måltider, marinader, ratatouille, fyldte tomater og...

  95,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  65,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  En ægte Appassimento Lavet på Merlot, Corvina og Sangiovese.Vinen er lavet på tørre druer, hvilket giver mere saft og kraft, samt blød og velsmagende vin. I Farven Rubinrød med skønne noter af kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse.Smagen er Intens med god frugtsødme.Passer godt til: Fyldige pastaretter,...

  65,00 kr v/6 stk
  119,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Super Primitivo fra ManduriaDenne kraft karl af en vin på primitivo og viser potentialet af kvalitetsvin fra det varme apulien.Fyldig mørk rød farve, med intens duft der byder på noter af trøfler, brombær, modne blommer, med en lette pikante noter af kakao og vanilje. I smagen frugtige nuancer af blomme, kirsebær, skovbær, brombær. Passer godt til: Vildt,...

  89,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr v/6 stk
  195,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Fremragende Pinot NoirLys aromatisk intensitet med noter af modne røde kirsebær, blomme, salvie og timian. I smagen stor frugt på ganen med monde frugter med tilpasset syre og fine bløde taniner der har en lækker tør finish.Passer godt til: kalvekød, lam og pastaretter. Serveres ved ca. 14 grader.

  139,00 kr v/6 stk
  195,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  60,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  Tilbud!

  Charmerende ItalienerDyb rød og helt tæt i farven. Duften er proppet til randen af moden og sødmefuld frugt ledsaget af fine små noter af tørrede krydderier, kirsebær, chokolade og lakrids. Drik gerne vinen til kraftigere pastaretter, de fleste medium krydrede kødretter (både lyst og mørkt kød), bøf eller steg på grillen. I Vinavisen

  60,00 kr v/6 stk
  95,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  109,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk

  Red Blend fra Columbia ValleyLavet på Merlot & SyrahDet er en elegant vin med flot rød farve og en delikat duft af modne kirsebær og te. Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Passer godt til: pastaretter, kødretter og medium stærke oste.

  109,00 kr v/6 stk
  129,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  145,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk

  Flot Rødvin Fra Columbia ValleyDet er en elegant vin med flot rød farve, delikat duft af blåbær og solbær med et strejf af tørrede urter og krydderier. Fyldig og let krydret frugtsmag af solbær og mørke kirsebær med noter af kakao, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Passser godt til: Krydrede retter ,Kalvekød og modne oste.

  145,00 kr v/6 stk
  169,00 kr v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  169,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk

  Spansk når det er godt!Lavet på Syrah, Petit Verdot, Cabernet Sauvignon, fra 30 årige vinstokke. En duft af kryddernillike, kakao, lakrids og moden frugt præger vinen. Mødt af en fløjelsblød og intens smag, slutter vinen perfekt af. Her er vinen ikke filtreret, så der er råvarer for pengene.Vinen går godt til rødt kød, en god sammenkogt ret, lam, samt...

  169,00 kr v/6 stk
  209,00 kr v/1 stk
  På lager
Viser 1 - 114 af 114