Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Black Elephant Ventoux-Rhone Syrah 2015 Forstør

Domaine Le Mur-Mur-Ium The Black Elephant 2015

Ny

Vinen fremstår med en mørk næsten sort farve, en bouquet af mørke solbær, smagen er intens af moden frugt, som fylder hele munden, samt en lang finale, hvor man virkelig fornemmer en stor vin. Vinen bør åbnes 1 til 2 timer inden serveringen, så man får den absolut bedste smagsoplevelse.


Flere detaljer

60 Varer

129,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 30,00 kr Op til 180,00 kr

Yderligere information

Så kom den endelig, vinen vi har snakket om gennem det sidste år The Black Elephant, fra familien i Mormorion, Vaucluse i Sydfrankrig.
Vinen er fremstillet på gamle vinstokke, og druerne bliver høstet, når den opnår den rette koncentration af sukker og modenhed, som gør at vinen under gæringen opnår den helt rigtigesaftige frugt og fyldigesmag, og som efter lagringen på egetræsfade, giver vinen fuldstændig balance. Vinen fremstår med en mørk næsten sort farve, en bouquet af mørke solbær, smagen er intens af moden frugt, som fylder hele munden,samt en lang finale, hvor man virkelig fornemmer en stor vin. Vinen bør åbnes 1 til 2 timer inden serveringen, så man får den absolut bedste smagsoplevelse.