Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mammouth Cuvée Tronconique Grenache 2017 Forstør

Mammouth Cuvée Tronconique Grenache 2017

Ny

Elengance fra Ventoux

Grenache druerne bliver høstet i den sidste uge i oktober, hvor druerne indeholder en stor koncentration af meget mørk frugt, samt en stor mængde sødme, så druerne har ideelle betingelser. Metoden får alt frem i vinen, dyb aromatisk frugt, noter af mynthe, lavendel , og masser af lakrids og sorte bær , og en super elegant og lang eftersmag.

4,2 På Vivino

Flere detaljer

36 Varer

129,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 30,00 kr Op til 180,00 kr

Yderligere information

Denne vin har vi ventet længe på efter vores store succes med L´Elephant, denne vin har en top vin, fra Domaine Mur Mur Ium i Ventoux i Sydfrankrig. Grenache druerne bliver høstet i den sidste uge i oktober, hvor druerne indeholder en stor koncentration af meget mørk frugt, samt en stor mængde sødme, så druerne har de ideelle betingelser, for at udvikle sig under gæringen. Her bruger man en helt nye metode til gæringen af vinen,- Cuvee Tronconique, hvor druerne gærer på de specielle og nye egetræsfade , en metode som fremover vil vinde frem i hele verden. Metoden får alt frem i vinen, dyb aromatisk frugt, noter af mynthe, lavendel , og masser af lakrids og sorte bær , og en super elegant og lang eftersmag , hvor alt går op i en højere enhed.