Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Villa Spinosa ALBASINI Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2010 Forstør

Villa Spinosa ALBASINI Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2010

Ny

En blanding af Corvina Veronese, Corvinone og lidt Rondinella. Den har en flot granat rød farve og dufter af brombær, blåbær og sort currant med noter af vanille, tobak, chokolade, karamel og krydderier  f.eks kanel og muskatnød. De bløde tanniner gør vinen harmonisk og afbalanceret.

Perfekt til stege, lam og kraftige kødretter. 
En god meditations vin, som skal nydes efter middagen.

Flere detaljer

27 Varer

495,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 120,00 kr Op til 720,00 kr

Yderligere information

Amarone "Albasini" er den mest repræsentativ vin fra Villa Spinosa vingården. Det er vores idé om Amarone: en vin der står ud for sin traditionelle og strenge stil. Finhed og elegance er dens styrke og dens identitet. Siden vintage 2010 har vi dedikeret det til vores forfædre, den Albasini, der byggede sommerhuset Figari og begyndte at dyrke omgivelserne fields, nu plantet med vinstokke. Figari er i dag en af ​​de tre cru vinmarker i vores vingård og en naturlig terrasse på Valpolicella Classioa, med udsigt over dalen af ​​Marano di Valpolicella.

Data:
Sorter Primært en blanding af Corvina Veronese, Corvinone og små procentdel af Rondinella. Geografisk placering Estate vingårde i Figari (Marano di Valpolicella), kuperet område i Valpolicella Classica tæt på Colle Masua. Karakteristika for vingården Højde: mellem 230 og 423 m over havets overflade. Eksponering: øst, Negrar i Valpolicella og vest, Marano di Valpolicella. Jordtype: jordarter med havsediment, kalkholdige, ikke meget dyb og af gennemsnitlig frugtbarhed. Plantesystem: Guyot, fra 4.000 til 4.500 vinstokke pr. Hektar. Udbytte: 80-100 kvintaler druer pr. Hektar, ved kun at vælge bedste bunches. Høst Manuel høst, fra midten af ​​september til begyndelsen af Oktober; druerne vælges omhyggeligt og anbringes i små kurve til tørring. Tørring 3-4 måneder, hvor druer mister ca. 30% af deres originalvægt. vinfremstilling Bærene bliver forsigtigt ødelagt og knust. Gæring: i ståltanke. Fermenteringstemperatur: 10-18 ° C. Længden af ​​maceration: 4 uger, med daglig remontage. Malolaktisk gæring: forår. Aldring i ståltanke: indtil april. i træ: 12 måneder i 500 liter fransk eg tonneaux og 4 år i 2000-2500 liter slovenske fade. i flaske: 12 måneder. Vineegenskaber Farve: granat rød. Aroma: dufte af brombær, blåbær og solbær med noter af vanille, tobak, chokolade, karamel og krydderier som f.eks kanel og muskatnød. Smag: Bløde tanniner gør vinen harmonisk, god struktur og elegance godt afbalanceret med alkoholindholdet.

Alkoholindhold 16% vol
Serveres ved 18 grader.

Om Villa Spinosa

Mod slutningen af ​​1700'erne startede ingeniør Giacomo Guglielmi opførelsen af ​​gårdene i Jago, der omgiver ejendomscentret, som sandsynligvis stammer fra begyndelsen af ​​1700'erne. Efter gårdene begyndte opførelsen af ​​Villaen og den italienske have. Den italienske have eksisterer stadig i dag og giver en perfekt indramning til den storslåede villa. Bondegårdene, der ligger bag villaen, er perfekte eksempler på landskabsbygning i Valpolicella, og blev bygget ved hjælp af lokal tuff sten.  I det 18. århundrede blev vinmarkerne i Valpolicella forvaltet ved at dele dyrkningsopgaver. På det tidspunkt var druer kun en af ​​de mange afgrøder, der blev dyrket på gårdene i området, som også producerede frugt og markafgrøder samt opdræt af husdyr. 
I anden halvdel af 1900'erne erstattede freehold-aftalerne de dele, der blev dyrket, og vinproduktionen blev stadig vigtigere, indtil den blev den dominerende vare og symbolet for Valpolicella.  
Da vinkrisen i 1980'erne var forbi, blev Valpolicella og dens vine, især Amarone, synonymt med hele verden med kvalitetsvin. I den periode producerede mange små og mellemstore bedrifter, der indtil da producerede druer til at sælge til vinproducerende virksomheder, begyndte at producere deres egne kvalitetsvine og bygge sig selv et ry for sådanne. Villa Spinosa var en af ​​de vingårde der blev skabt i denne periode. Væsentlig omstrukturering af bondehuse og vinmarker gjorde den til en højkvalitets drueavler og vinproducent.   Ved at omdanne de udhuse, der oprindeligt blev bygget til landbrugsaktiviteter, har man omdannet sine historiske udhuse til rum, der huser de forskellige produktionsfaser af Valpolicella-vine. Disse omfatter områder til tørring af druerne til Amarone og Recioto, ogrum til opbevaring af fade af modning af vine.   
Renoveringen af ​​boligkvartererne, der oprindeligt blev beboet af landbrugsarbejdere, betyder, at Villa Spinosa i dag kan tilbyde indkvartering med selvforplejning til dem, der søger agro-turismeoplevelsen.
Vinmark ekspansion fortsætter også med arbejde på grundlaget for marker, der gør det muligt at plante nye og effektive vinmarker.  
Denne lange og hårde omstilling fra gård til prestigefyldte vinproducent har givet Villa Spinosa mulighed for at blive en moderne og effektiv vingård i Valpolicella Classico-regionen, der er 
anerkendt for sin høje kvalitet af vinproduktionen.

Se mere på:
https://www.villaspinosa.com