Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
IL Palazzo Gattilepre Toscana Forstør

Borgo IL Palazzo Bianco Toscana 2017

Ny

Denne hvidvin er lavet af Trebbiano og Grechetto og lagres i stål. Smagen er øjeblikkelig og fuld i munden. Duften er af hvide frugter og blomster. Denne vin er perfekt som forfriskning på en varm sommerdag eller som aperitif.
Passer godt til hvid fisk, risretter, pastaretter og lyst kød.
Nydes afkølet 10-12 grader.
Flere detaljer

78 Varer

109,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 30,00 kr Op til 180,00 kr

Yderligere information


Årgang 2015
stjerne5.gif Vinavisen ( uge 38 2017)

"En ret let og lækker hvidvin på druerne Trebbiano og Grechetto. Den har en god, frisk, frugtagtig og harmonisk druesmag med noter af pære, citrus, ferskner og nektariner samt et lille bid til slut, som gør den til en god madvin."


Om IL Palazzo.
Banelli familien har ejet denne storslåede middelalderlige ejendom i Toscana, nær den gamle landsby Antria, Arezzo, i tre generationer. Vinmarker og olivenlunde omkranser denne smukke 105 hektar ejendom, hvor Banelli familien fusionerer traditionelle landbrugsmetoder med de nyeste vinfremstillings teknikker til at producere nogle af de mest markante vine i regionen.

Jordbunden sammensætning spiller også en vigtig rolle i kvaliteten af ​​vinen, hos Il Palazzo har det en heterogen struktur, gode kombinationer med ler, sand, kalk, det typiske Chianti sten Galestro. Vinmarkerne er placeret i en højde af omkring 300 meter over havets overflade. Dyrkningsteknikken gør det muligt at realisere druernes kvalitet for DOCG Chianti og IGT (typisk geografisk Identification). Druernes høst starter omkring d. 20 September og fortsætter, indtil først i Oktober. 
Stemningen hele vejen rundt om Il Palazzo minder i beskedenhed om livet på landet i fortiden, kælderen,  hjertet af Banelli ’s ejendom, opfylder de mest moderne teknologiske behov og den højeste kvalitet i forskningen. De vine, der produceres er ved hjælp af vinemakers i virksomheden og  støttes af et team af eksterne konsulenter. De vinfremstillings metoder er samvittighedsfulde og uddybet, som kræves for en historisk ejendom, hvilket gør sin lidenskab en reel profession, samt en kunst. Faktisk, efter yderst forsigtige og samvittighedsfulde, fuldstændig manuelt, pleje af vinmarkerne, druerne undergår en ”én efter én” manuelt valg, når de ankommer i kælderen for at få kvaliteten af ​​druerne.

Familien driver også ferielejligheder, hvor det er muligt at tilbringe sin ferie.