Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bourgogne Louis Latour, Ardeche Chardonnay `14 Forstør

Louis Latour Ardèche Chardonnay 2015

Ny

Lavet på 100% Chardonnay i  l'Ardèche, et område rigt på kalksten, som vi kender fra Bourgogne lidt længere nordpå. Ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster.
Smagen er elegant og med klassiske Chardonnay-nuancer som æble, melon og fersken.
Vinen er oplagt til f.eks. aperitif, charcuteri og fisk. 

 Vinen er ratet som "BEST BUY" tre år i træk af Parker/The Wine Advocate!

 

Flere detaljer

6 Varer

99,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 10,00 kr Op til 60,00 kr

Yderligere information

Louis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche og har siden produceret nogle af områdets bedste vine. Lavet på 100% Chardonnay fra i gennemsnit 25 år gamle vinstokke i Coteaux de l'Ardèche, et område rigt på kalksten, som vi kender fra Bourgogne lidt længere nordpå. Efter høst er den gæret og lagret i ståltanke med 100% malolaktisk gæring. Ren og frisk aroma med nuancer af æble, citrus, kalk og blomster. Smagen er elegant og med klassiske Chardonnay-nuancer som æble, melon og fersken. Louis Latour Ardeche 2015 er oplagt til f.eks. aperitif, charcuteri og fisk. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

 Vinen er ratet som "BEST BUY" tre år i træk af Parker/The Wine Advocate!

 5 stjerner - Vinavisen:

"Lækker hvidvin med en dejlig duft og en cremet, "fed" smag af Chardonnay-druen - fersken, æble og eksotiske frugter."

 4 stjerner - Jesper Bo Bendtsen, Smagpåvin.dk:

"Gule æbler, lidt kalk og cremefraiche. Pæn og klassisk næse for Chardonnay. I smagen går mange af noterne igen, dog suppleret af noget citrus og stjernefrugt i eftersmagen, der har en pæn længde. Det er en ren, frisk og ærlig hvidvin uden de store svinkeærinder. Den lover ikke mere end den kan holde - ingen skuffelser, men heller ikke de store eventyr. Et glimrende glas til hvid fisk og aperitif. 89,50 kr v/ 12 fl."

 4 stjerner - Flaskehalsen.dk:

"Ret let og diskret Chardonnay med en god blød fylde og dybde. Ofte er fransk Chardonnay enten for meget i den lette side – eller for voldsom i smagen. Men her er vi et sted, hvor det ikke er hverken eller – men derimod både og. Der er både elegance og finesse og alligevel fylde og smag – helt frem til den lange og vedvarende eftersmag."