Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Pietro Zardini Rosignol Rosato Brut 2015 Forstør

Pietro Zardini Rosignol Rosato Brut

Ny

Nattergalens Spumante
Pietro Zardini har her lavet en Spumante, på druerne Corvina 55% - Rondinella 30% - Molinara 15%.
Denne rosa pink vin, har en duft af frugt og blomster. Smagen er rund med en bred frugagtig smag.
Passer godt til: Perfekt som aperitif eller som bordvin, anbefales med fiske retter.


Flere detaljer

78 Varer

159,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 40,00 kr Op til 240,00 kr

Yderligere information

Dette er en vin, der er fremstillet som en gestus til sin far Leone. Leone var operasanger i Arena'en i Verona. De blev kaldt for nattergale. Derfor hedder denne vin Rosignol - som betyder nattergal.

Info
Produktionsområde: Morainiske bakker, vest for Verona.
Jord: Morainisk bjergskråning.
Druesorter: Corvina 55% - Rondinella 30% - Molinara 15%.
Alkohol: 12,5-13% vol.
Farve: Levende rosa pink.
Bouquet: Duftende næse med frugtagtig og florale noter.
Smag: Runde, sapid og frugtagtig.
Høst: Manuel høst efter et stramt valg af bedste druer.
Vinproduktion: Blød presning, langsom fermentering ved kontrolleret lav temperatur og anden fermentering med Charmat Metode i rustfrie stål tanke.
Lagring: Udelukkende i flaske i 6 måneder.
Forbrug: forbruges ung ved 10 grader, for at nyde sin friskhed.
Passer godt til: Perfekt som aperitif eller som bordvin, anbefales med fiske retter.

Om Pietro Zardini
Pietro Zardini Winery er resultatet af en løbende udvikling med dybe rødder i Valpolicella. Pietro Zardini er en dygtig vinmager, som hjælper til med fremstilling af vin hos flere andre huse.
Dens oprindelse dateres tilbage til begyndelsen af ​​det 17. århundrede af min tipoldefar Leonardo Zardini, grundlægger af familien, en vinproducent i hjertet af Valpolicella Classico blev født. 
Efter Leonardo overtog min oldefar Giacinto, sig af vingården. Giacinto døde af lungebetændelse, fordi han ønskede at gå ud for at beskære vinstokke i sneen. 
Min farfar Pietro som var en stærk og ydmyg mand, med hans okser. De var berømte i hele Valpolicella på grund af deres styrke og skønhed. Derefter kom min far Leone og endelig mig, Pietro Zardini.
Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord.
En række livs begivenheder gennem generationer og hårdt arbejde på markerne førte den lille familiedrevne gård til dagens moderne vingård.
Jeg har dedikeret vingården til min farfar Pietro og Amarone Riserva til min far Leone. Det er mine familiemedlemmer: De udførte samme mission, samme lidenskab forankret i samme jord som jeg.

I løbet af tiden gav denne rejse mig et væld af vinkultur og tradition og evnen til at skabe noget særligt og anderledes. Min viden og min vin kommer fra denne udvikling: en ophobning af duftstoffer, nye og gamle smage, tager os tilbage i tiden og ind i fremtiden ... det er den tradition du kan smage i dag, vinen er lavet med kærlighed og lidenskab.