Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Wakefield Estate Estate Shiraz 2012 Forstør

Wakefield Estate Shiraz 2016

Ny

Meget mørk i farven. Nærmest forførende duft af modne mørke frugter, kaffe, sød lakrids og lidt chokolade. Super saftig og koncentreret i smagen, hvor den kraftige, intense og delikate smag af krydderier og tætpakket frugt smukt sluttes af med lidt ristede toner og et touch af vanilje. Server vinen til noget rigtigt godt okse- eller lammekød

Flere detaljer

123 Varer

139,00 kr

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 44,00 kr Op til 264,00 kr

Yderligere information

Familien Taylor har altid været fascineret af det smukke "Clare Valley" i det sydlige Australien. Tilbage i 1969 lykkedes det så at finde 178 hektarer langs den smukke Wakefield River. Vinhusets logo stammer fra de mange fossiler af søheste, som man fandt under udgravninger og etableringen af vinmarker. Netop tre søheste er en gestus til de tre generationer af familien Taylor, der i dag er involveret i firmaet.

Estate-serien er høstet primært fra Clare Valley og Adelaide Hills. Denne årgang er ganske enkelt fænomenal, og vinen har da også taget godt for sig på præmiehylderne! Vinen har lagret 12 mdr. på amerikanske fade.

Meget mørk i farven. Nærmest forførende duft af modne mørke frugter, kaffe, sød lakrids og lidt chokolade. Super saftig og koncentreret i smagen, hvor den kraftige, intense og delikate smag af krydderier og tætpakket frugt smukt sluttes af med lidt ristede toner og et touch af vanilje. Server vinen til noget rigtigt godt okse- eller lammekød!