• Fri fragt Erhverv fra 499,-
  • Fri fragt Privat fra 599,-
  • 100 % Tilfredshedsgaranti
  • Brug for vejledning eller hjælp? 21 78 37 40
  • Åbent i Butik Tor & Fre: 13-17

Fragt & Levering

Fragt
Gratis levering ved køb for minimum 499 kr. inkl. Moms, ved levering til Erhverv. Til Privat er grænsen 599 kr. inkl moms. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger på 69 kr. inkl. moms.
Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark.

Levering sker dag-til-dag på hverdage mellem 8-16.
Bestiller du inden kl.13.00, modtager du i 98 % af tilfældene, varerne dagen efter.
Enkelte gange kan fragtmanden bruge en dag ekstra, så leveringen tager 2 dage.

 

Levering til Privat: "Flexlevering"

Leveringstid vil ca. være 1-3 arbejdsdage. Dette afhænger om vi har varen på lager. Til at fragte vores varer benytter vi  Danske Fragtmænd både til pakker og større forsendelser.

Vi tilbyder levering direkte hjem til din privatadresse. Pakken SKAL kunne stilles et angivet sted på din adresse. "Denne type levering hedder flexlevering". Når du bestiller din ordre her på vores webshop, så får du muligheden for at indtaste et sted, hvor din pakke må flexleveres, det kan fx være i "carporten" eller ved "fordøren". Da det er en flexlevering, så er det ikke altid sikkert, at chaufføren ringer på din dør, før pakken stilles det angivet sted. Det er fordi at 90% af alle kunder ikke er hjemme i dagstimerne, og derfor kan den enkelte chauffør godt stille pakken uden at ringe på døren først. Dette er op til den enkelte chauffør. Hvis tilfældet er at det ikke er ansvarligt at stille pakken som flex, tager chaufføren den med tilbage på det nærmeste depot, hvor du så har mulighed for at afhente pakken i deres åbningstid. Ønskes en genudkørsel kan der blive opkrævet et nyt leveringsgebyr. 

Ved palle forsendelser  leveres varen med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

ETAGEEJENDOM: Bor du i en etageejendom, så leverer vi pakken helt op til din lejlighedsdør. Hvis der er dørtelefon ind til opgangen, vil det være en stor hjælp for os, hvis du enten kan skrive koden eller fx skrive en bemærkning om at chaufføren må ringe på ved naboerne, for at komme ind.

Levering til Erhverv:

Vi tilbyder den hurtigste leveringsform til en erhvervsadresse. Så har du mulighed for at få sendt din ordre til din arbejdsplads, så kan din ordre komme hurtigt frem og oftest allerede næste hverdag. 

Leveringstid 1-3 hverdage. (Oftest allerede næste hverdag,  med bestilling inden kl. 1300.) 

 

Afhentning 
Du er også velkommen til at afhente din vin på vores lager, adressen er Masawine Orionvej 2E 7430 Ikast. Angiv venligst hvornår varen ønskes afhentet. Vinen kan normalt afhentes hverdage 14-16, eller efter aftale.

Vores Butik holder Åbent:

Torsdage & Fredage kl. 13-17.