• Fri fragt Erhverv fra 499,-
  • Fri fragt Privat fra 599,-
  • 100 % Tilfredshedsgaranti
  • Brug for vejledning eller hjælp? 21 78 37 40
  • Åbent i Butik Tor & Fre: 13-17

Om Masawine.dk

– Super vinoplevelser med garanti!

Velkommen til MasaWine.dk - din online vinhandel, hvor du med garanti finder de gode vinoplevelser til de bedste priser.

 

MasaWine.dk holder til i Ikast, og vi leverer dagligt vin til hele Danmark.

Vi importerer det meste af vores vine fra vinbønder i bl.a. Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Når vi selv importerer sikrer vi os mod fordyrende mellemled, så du får den bedste pris!.

 

Vi sælger super vinoplevelser med garanti - det indebærer også, at vi har 100% tillid til vinproducenten og vores netværk af vinbønder. Når vi handler med vinbonden, har vi også kontakten til dem der står for vinfremstillingen, nemlig vinbønderne.

 

Den personlige kontakt med vinbønderne er meget vigtig for os. Vi besøger jævnligt vores producenter på vingården eller til messer, hvor vi tilsikre kvaliteten og smager på nye vine.

 

Lynhurtig levering

Når du bestiller vin hos os, bestræber vi os på at levere din bestilte ordre inden for 1-3 hverdage. I de fleste tilfælde sender vi faktisk alle ordrer, der er afgivet på hverdage inden kl. 13, samme dag!

 

Tilfredshedsgaranti

Vi står 100% inde for kvaliteten af vores vine samt andre varer, som vi personligt har smagt og ­udvalgt med henblik på at give dig den bedste ­oplevelse. Du får tilfredshedsgaranti på alle vores vine & varer.

En garanti, som sikrer dig, når du handler hos os.

 

Det er det vi kalder for super tilfredshedsgaranti. -Vi samler på glade kunder !

 

Vi ser frem til at handle med dig, og god fornøjelse med dit næste vinkøb.