• Fri fragt Erhverv fra 499,-
  • Fri fragt Privat fra 599,-
  • 100 % Tilfredshedsgaranti
  • Brug for vejledning eller hjælp? 21 78 37 40
  • Åbent i Butik Tor & Fre: 13-17

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Generelle oplysninger
Masawine Aps
CVR nr.  37650854
Orionvej 2E 7430 Ikast
info@masawine.dk
Tlf. nr. 21783740

Etableringsår 2016

Priser
Alle priser på masawine.dk er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med masawine.dk indgås aftaler kun på dansk.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Når du betaler med kreditkort hos masawine.dk benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer), som krypterer dine kortoplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra masawine.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aldersgrænse ved køb
Du skal være fyldt 18 år for at handle på masawine.dk – er du under aldersgrænsen, skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forælder eller værge.

Ordrebekræftelse og faktura
Når ordren er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til din email. Når ordren er blevet ekspederet, og varerne er sendt, sendes en faktura til din email og beløbet trækkes på din konto.

Fragt
Gratis levering ved køb for minimum 499 kr. inkl. Moms, ved levering til Erhverv. Til Privat er grænsen 599 kr. inkl moms. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger på 69 kr. inkl. moms.
Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark.

Levering sker dag-til-dag på hverdage mellem 8-16.
Bestiller du inden kl.13.00, modtager du i 98 % af tilfældene, varerne dagen efter.
Enkelte gange kan fragtmanden bruge en dage ekstra, så leveringen tager 2 dage.

 

Levering til Privat: "Flexlevering"

Leveringstid vil ca. være 1-3 arbejdsdage. Dette afhænger om vi har varen på lager. Til at fragte vores varer benytter vi  Danske Fragtmænd både til pakker og større forsendelser.

Vi tilbyder levering direkte hjem til din privatadresse. Pakken SKAL kunne stilles et angivet sted på din adresse. "Denne type levering hedder flexlevering". Når du bestiller din ordre her på vores webshop, så får du muligheden for at indtaste et sted, hvor din pakke må flexleveres, det kan fx være i "carporten" eller ved "fordøren". Da det er en flexlevering, så er det ikke altid sikkert, at chaufføren ringer på din dør, før pakken stilles det angivet sted. Det er fordi at 90% af alle kunder ikke er hjemme i dagstimerne, og derfor kan den enkelte chauffør godt stille pakken uden at ringe på døren først. Dette er op til den enkelte chauffør. Hvis tilfældet er at det ikke er ansvarligt at stille pakken som flex, tager chaufføren den med tilbage på det nærmeste depot, hvor du så har mulighed for at afhente pakken i deres åbningstid. Ønskes en genudkørsel kan der blive opkrævet et nyt leveringsgebyr. 

Ved palle forsendelser  leveres varen med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

ETAGEEJENDOM: Bor du i en etageejendom, så leverer vi pakken helt op til din lejlighedsdør. Hvis der er dørtelefon ind til opgangen, vil det være en stor hjælp for os, hvis du enten kan skrive koden eller fx skrive en bemærkning om at chaufføren må ringe på ved naboerne, for at komme ind.

Levering til Erhverv:

Vi tilbyder den hurtigste leveringsform til en erhvervsadresse. Så har du mulighed for at få sendt din ordre til din arbejdsplads, så kan din ordre komme hurtigt frem og oftest allerede næste hverdag. 

Leveringstid 1-3 hverdage. (Oftest allerede næste hverdag.) 

 

Afhentning 
Du er også velkommen til at afhente din vin på vores lager, adressen er Masawine Orionvej 2E 7430 Ikast. Angiv venligst hvornår varen ønskes afhentet. Vinen kan normalt afhentes hverdage 14-16, eller efter aftale.

Vores Butik holder Åbent:

Torsdage & Fredage kl. 13-17.

 

Tilfredshedsgaranti

Vi står 100% inde for kvaliteten af vores vine samt andre varer, som vi personligt har smagt og ­udvalgt med henblik på at give dig den bedste ­oplevelse. Du får tilfredshedsgaranti på alle vores vine & varer.

En garanti, som sikrer dig, når du handler hos os.

Hvornår gælder garantien?

Det kan ikke undgås, at der en gang imellem leveres en flaske vin, som fx har prop eller er gået i gæring. Vin er en fødevare, som også kan blive dårlig.

Skulle du være så uheldig at modtage en dårlig flaske vin, skal du sætte proppen i flasken og kontakte os inden du smider vinen ud. 
Vi refunderer selvfølgelig beløbet du er  berettiget. -Det er det vi kalder god kundeservice.

Såfremt du ikke synes, at den pågældende vin lever op til dine forventninger, tager vi både den åbne og de ­øvrige flasker retur.

Du skal blot sætte proppen i efter du har prøvesmagt vinen, og sende dit køb ­retur til os.

Din garanti gælder i 30 dage fra købsdato.

Hvordan returnerer du vinen?

Har du modtaget en dårlig flaske vin eller fortryder du dit køb, bedes du kontakte os på ­info@masawine.dk­ eller ringe til os på telefon 21783740.

Du bekoster selv returforsendelsen, hvis du ønsker at returnere hele dit køb, fordi vinen ikke lever op til dine forventninger.

Når vi har modtaget de returnerede vinflasker, refunderer vi alle flasker - også den du har smagt.

Det er det vi kalder for super tilfredshedsgaranti. -Vi samler på glade kunder !

 

Fortrydelse
Hos Masawine kan du fortryde dit køb i op til 30 dage efter købsdato, såfremt flaskerne/produkterne er uåbnede. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at angive ordre- og fakturanummer på pakken og kontakte Masa Wine på telefonnummer 21783740 inden afsendelse.

Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Du skal da vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Hvis du nægter at modtage varen, skal du betale eventuelle omkostninger til returfragten.
Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal flasker, vi har modtaget retur fratrukket en eventuel omkostning til returfragt.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Masawine ApS Orionvej 2E 7430 Ikast.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Reklamation
Når du handler på masawine.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder. Se varens emballage for holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Masawine, bedes du kontakte os på telefonnummer 21783740, så vi hurtigst muligt får løst situationen på en tilfredsstillende måde.

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine rimelige fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering.

Ved reklamation skal varen sendes til:
Masawine ApS Orionvej 2E 7430 Ikast

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Masawine kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Via www.forbrug.dk.

Persondatapolitik

- Din datasikkerhed er vigtig for os

For os er ansvarlig omgang med personoplysninger, der indsamles som led i driften af vores virksomhed, afgørende for vores forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos Masawine Aps, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, blandt andet ved et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er særlige for en given persons identitet.

De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med dit kundeforhold og driften af Masawine Aps. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter om du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner, men generelt vil det være oplysninger vedrørende kundeadministration, leverandøradministration samt oplysninger vedrørende Masawine´s rettigheder og forpligtelser.

Oplysninger vedrørende vores kunder

For at du kan indgå aftale med os på masawine.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Telefonnummer ( Bruges Til Track & Trace )

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Oplysninger vedrørende vores leverandører og samarbejdspartnere

Oplysninger, som du giver os i forbindelse med indgåelse af en leverance- eller samarbejdsaftale, herunder kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, fornavn, mellemnavn(e), efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse), oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål, for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os som led i vores samarbejde.

Masawine Aps behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført nedenfor. Bemærk, at ikke samtlige de angivne formål, kategorier af oplysninger, modtagere af oplysninger eller typer af behandling af oplysninger gælder for dig i alle tilfælde.

Masawine behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit kunde-, leverandør- eller samarbejdsforhold (idet der i hvert enkelt tilfælde tages højde for eventuelle interesser) eller i henhold til gældende ret.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter brug, grundet den danske bogføringslov dokumentationskrav.

Klage over Masawine Aps behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Danmark
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for  Masa wine Aps.har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på masawine.dk er Direktør Steven Sylvester Elbek.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til masawine.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrere vi dit navn og e-mail adresse. (Dette giver du sammetykke til ved registreringen) E-mail adressen videregives ikke til andre. 

Som registreret hos Masa wine Aps. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Masa wine Aps via e-mail info@masawine.dk

Cookies og logstatistik
På masawine.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.
Vi bruger en logstatistik på masawine.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at forbedre din oplevelse på masawine.dk.

Salgs- og leveringsbetingelser er sidst opdateret d. 24 januar 2023.